Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Október 09. 15:09, szerda | Belföld

Megtámadtak futás közben egy nőt Szekszárdon

Megtámadtak futás közben egy nőt Szekszárdon

Egy szekszárdi anyát támadott meg egy férfi futás közben. A nő lélekjelenlétének és egy mezőőrnek köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja. A rendőrök elfogták a férfit, aki szabadlábon van – írja a Ripost.

A nő már hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen férfi követni kezdte. Azonnal látta, hogy nem lehet környékbeli, mert nem olyan a ruhája, mint amilyen az ott túrázóknak, sportolóknak vagy munkásoknak szokott lenni.

Miután hallotta, hogy a férfi már fut utána, elkezdett gyorsabban szaladni, de mivel még több kilométerre volt az otthonától, tudta, hogy ez nem menti meg.

"Egyszer csak utolért, majd két kézzel belökött az út szélén a gazba. Ahogy estem, pattantam fel, és üvöltöttem vele. 44 kiló vagyok, az egyetlen esélyem a hangerő és a meglepetés ereje" – írta a nő a közösségi oldalán. Az volt a szerencséje, hogy gyorsan fel tudott ugrani a fűből.

Miután felállt, üvöltözni kezdett a férfival, hogy: "HOGY MERÉSZELED? MIT AKARSZ??". Erre a férfi tétován csak annyit mondogatott: "gyere velem, gyere velem". A nő nagy ívben kikerülte és menekült tovább. A telefonját nem merte elővenni, mert attól tartott, hogy az lelassítja, a férfi pedig utoléri.

Semmi mást nem mertem csinálni, csak menekülni. Odébb találkoztam egy autóssal, aki megadta a számát, majd elállta az utat, így hazafutottam, aztán visszahívtam és szóltam a rendőrségnek.

Az autós egy mezőőr volt, aki már korábban hívta a rendőrséget, mint ahogy a nő hazaért volna. Az egyenruhások nem sokkal később el is fogták a támadót. A nő feljelentést tett a rendőrségen, de közben elengedték a férfit. Bár eljárást indítottak ellene eljárást, az ügyet nem találták elég súlyosnak ahhoz, hogy bent tartsák.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 20:50, péntek | Belföld

Lépésről lépésre újraindul a kulturális élet Debrecenben

Lépésről lépésre újraindul a kulturális élet Debrecenben a koronavírus-járvány elleni eredményes védekezésnek köszönhetően - közölte a város kulturális alpolgármestere pénteken sajtótájékoztatón.

2020. Június 05. 19:32, péntek | Belföld

Kihirdették a VII. Savaria Filmszemle díjazottait

Rendhagyó módon hirdették ki idén a VII. Savaria Filmfesztivál díjazottait.

2020. Június 05. 16:10, péntek | Belföld

Koronavírus - Varga Judit: a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

A koronavírus-járvány során a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában, mert hazánkban eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket

2020. Június 05. 15:36, péntek | Belföld

Modern városok - Gyopáros: 1800 milliárd forintot fordítottak eddig fejlesztésekre

A Modern városok program keretében 1800 milliárd forintot fizettek ki fejlesztésekre, ez a program becsült költségvetésének csaknem fele -