Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 09. 15:09, szerda | Belföld

Megtámadtak futás közben egy nőt Szekszárdon

Megtámadtak futás közben egy nőt Szekszárdon

Egy szekszárdi anyát támadott meg egy férfi futás közben. A nő lélekjelenlétének és egy mezőőrnek köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja. A rendőrök elfogták a férfit, aki szabadlábon van – írja a Ripost.

A nő már hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen férfi követni kezdte. Azonnal látta, hogy nem lehet környékbeli, mert nem olyan a ruhája, mint amilyen az ott túrázóknak, sportolóknak vagy munkásoknak szokott lenni.

Miután hallotta, hogy a férfi már fut utána, elkezdett gyorsabban szaladni, de mivel még több kilométerre volt az otthonától, tudta, hogy ez nem menti meg.

"Egyszer csak utolért, majd két kézzel belökött az út szélén a gazba. Ahogy estem, pattantam fel, és üvöltöttem vele. 44 kiló vagyok, az egyetlen esélyem a hangerő és a meglepetés ereje" – írta a nő a közösségi oldalán. Az volt a szerencséje, hogy gyorsan fel tudott ugrani a fűből.

Miután felállt, üvöltözni kezdett a férfival, hogy: "HOGY MERÉSZELED? MIT AKARSZ??". Erre a férfi tétován csak annyit mondogatott: "gyere velem, gyere velem". A nő nagy ívben kikerülte és menekült tovább. A telefonját nem merte elővenni, mert attól tartott, hogy az lelassítja, a férfi pedig utoléri.

Semmi mást nem mertem csinálni, csak menekülni. Odébb találkoztam egy autóssal, aki megadta a számát, majd elállta az utat, így hazafutottam, aztán visszahívtam és szóltam a rendőrségnek.

Az autós egy mezőőr volt, aki már korábban hívta a rendőrséget, mint ahogy a nő hazaért volna. Az egyenruhások nem sokkal később el is fogták a támadót. A nő feljelentést tett a rendőrségen, de közben elengedték a férfit. Bár eljárást indítottak ellene eljárást, az ügyet nem találták elég súlyosnak ahhoz, hogy bent tartsák.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 18:04, vasárnap | Belföld

Tematikus műsorokkal készül az M5 október 23. alkalmából

Tematikus műsorokkal készül október 23. alkalmából az M5; szerda este többek között a Tumbász Ákos és Forró Mariann szerelmi történetét feldolgozó Szerettünk volna még élni című dokumentumfilmet láthatják a nézők

2019. Október 20. 16:33, vasárnap | Belföld

Hétfőn kezdődik az Országgyűlés őszi ülésszak

Az Országgyűlés hétfőn kéthetes üléssel kezdi meg őszi ülésszakát. A képviselők csütörtökön kezdik tárgyalni a 2018-as költségvetés zárszámadását.

2019. Október 20. 14:00, vasárnap | Belföld

Három hetük van a plakátok eltávolítására a jelölteknek és jelölőszervezeteknek

Három hetük van az önkormányzati és nemzetiségi választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek, hogy eltávolítsák a kampányidőszakban közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2019. Október 20. 13:31, vasárnap | Belföld

Áder: A fenntartható fejlődési célok víz nélkül teljesíthetetlenek

Az ENSZ által megfogalmazott fenntartható fejlődési célok víz nélkül teljesíthetetlenek, a víz központi kérdéssé vált - hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.