Városlista
2019. december 16, hétfő - Etelka

Hírek

2013. Január 29. 10:51, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu

Megtriplázta népszerűségét a Windows Phone 8

Megtriplázta népszerűségét a Windows Phone 8

Bár Amerikában nincs nagy sikere, Európában egyre kedveltebb a Microsoft mobilos platformja.

A Microsoft Windows Phone 8-cal kapcsolatos hadjárata már most meghozta az eredményét, legalábbis ezt bizonyítják a legfrissebb fogyasztókkal kapcsolatos elemzés adatai, amelyek a Kantartól származnak. A hírek szerint a Windows Phone közel megtriplázta Nagy-Britanniában a részesedését, 2,2 százalékról 5,9-re nőtt 2012. utolsó negyedévére.

Európa több területén is hasonló siker született, így például Olaszországban is, ahol mostanra éves szinten több mint 10 százalékkal emelkedett a részesedésük, 13,9 százalékra. Ennek ellenére a platformra még igen hosszú út vár, ha utol akarja érni az Androidot és az iOS-t. A Google Kínában, Spanyolországban, Ausztráliában és Németországban is az első, míg az Apple Japánban és Amerikában van élen.

A Windows Phone teljesítménye ugyanakkor a kínai és az amerikai piacokon továbbra is alulmúlja a várakozásokat. Mivel a világ két legnagyobb piacáról van szó az okostelefon-ágazatban, ezért ez egy további kihívás marad a redmondiak számára. A Microsoft számára reménykeltő lehet a Windows Phone 7.8 érkezése, illetve az olcsóbb készülékek, mint például a Nokia Lumia 620 elérhetősége is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 16. 08:01, hétfő | Belföld

Tavasz a télben: Nem minden napi meleg lesz

A koponyeg.hu előrejelzése szerint:

2019. December 16. 07:08, hétfő | Belföld

Visszatérnek a Gripenek Kecskemétre

Kedden visszatelepülnek Kecskemétre a Magyar Honvédség Gripenjei - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-t.

2019. December 16. 06:38, hétfő | Belföld

Az örömnek kell áthatnia a karácsonyi várakozást

A karácsonyi várakozást mindig az örömnek kell áthatnia - mondta Beran Ferenc pápai káplán advent harmadik vasárnapján az M1 csatornának nyilatkozva.

2019. December 16. 05:01, hétfő | Belföld

Folytatódik az évszakhoz képest enyhe idő

Folytatódik az évszakhoz képest meleg idő, a hét első felében 15 fok körüli maximumok is lehetnek, csak néhol lehetnek mínuszok