Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2010. Január 25. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred ünnepi állománygyűlést tartott a Magyar Kultúra Napján. Az ezred Művelődési Otthonában a Honvéd Kulturális Egyesület támogat

Beszédét a televízió képernyőjéről és a méltán népszerű Cotton Club Singers együttesből, valamint a Csillag születik című műsorból ismert Végvári Eszter színművésznő, illetve Gosztola István Pro Cultura-díjas előadóművész műsora következett, amiben jól ismert musicalrészletek, valamint magyar költők versei hangoztak el. A győri tüzéreknek emelkedett hangulatú, méltó ünnepi műsorban volt része. Varga tábornok az alakulat életét megörökítő könyvek átadásával mondott köszönetet a művészeknek a műsorért. Kerecsényi Zoltánt, az Egyesület elnökét, műsorszervezőt egy skarlátpiros barettsapkával ajándékozta meg. Ezt követően előléptetésekre került sor, majd Marcsa Györgyné százados jutalmat, Balázs Albert zászlós pedig dísztőrt vehetett át 50. születésnapja alkalmából.

A Szózat elhangzása után az aulában az ezred állományába tartozó Tunyogi Bálint főtörzsőrmester és alkotótársai által rendezett kamara-kiállításon székesfehérvári festők változatos témájú olajfestményei, illetve akvarelljei mellett Tunyogi Bálint képeit tekinthették meg a jelenlévők.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.

2020. Április 12. 11:57, vasárnap | Helyi

Megéri-e elektromos kazánt venni? Lássuk az érveket!

Az elektromos kazánok számos jó tulajdonsággal bírnak a hagyományos társaikkal szemben.