Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 25. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred ünnepi állománygyűlést tartott a Magyar Kultúra Napján. Az ezred Művelődési Otthonában a Honvéd Kulturális Egyesület támogat

Beszédét a televízió képernyőjéről és a méltán népszerű Cotton Club Singers együttesből, valamint a Csillag születik című műsorból ismert Végvári Eszter színművésznő, illetve Gosztola István Pro Cultura-díjas előadóművész műsora következett, amiben jól ismert musicalrészletek, valamint magyar költők versei hangoztak el. A győri tüzéreknek emelkedett hangulatú, méltó ünnepi műsorban volt része. Varga tábornok az alakulat életét megörökítő könyvek átadásával mondott köszönetet a művészeknek a műsorért. Kerecsényi Zoltánt, az Egyesület elnökét, műsorszervezőt egy skarlátpiros barettsapkával ajándékozta meg. Ezt követően előléptetésekre került sor, majd Marcsa Györgyné százados jutalmat, Balázs Albert zászlós pedig dísztőrt vehetett át 50. születésnapja alkalmából.

A Szózat elhangzása után az aulában az ezred állományába tartozó Tunyogi Bálint főtörzsőrmester és alkotótársai által rendezett kamara-kiállításon székesfehérvári festők változatos témájú olajfestményei, illetve akvarelljei mellett Tunyogi Bálint képeit tekinthették meg a jelenlévők.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.