Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2010. Január 25. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

Megünnepelték a Himnusz születésnapját a győri rakétadandárnál is

A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred ünnepi állománygyűlést tartott a Magyar Kultúra Napján. Az ezred Művelődési Otthonában a Honvéd Kulturális Egyesület támogat

Beszédét a televízió képernyőjéről és a méltán népszerű Cotton Club Singers együttesből, valamint a Csillag születik című műsorból ismert Végvári Eszter színművésznő, illetve Gosztola István Pro Cultura-díjas előadóművész műsora következett, amiben jól ismert musicalrészletek, valamint magyar költők versei hangoztak el. A győri tüzéreknek emelkedett hangulatú, méltó ünnepi műsorban volt része. Varga tábornok az alakulat életét megörökítő könyvek átadásával mondott köszönetet a művészeknek a műsorért. Kerecsényi Zoltánt, az Egyesület elnökét, műsorszervezőt egy skarlátpiros barettsapkával ajándékozta meg. Ezt követően előléptetésekre került sor, majd Marcsa Györgyné százados jutalmat, Balázs Albert zászlós pedig dísztőrt vehetett át 50. születésnapja alkalmából.

A Szózat elhangzása után az aulában az ezred állományába tartozó Tunyogi Bálint főtörzsőrmester és alkotótársai által rendezett kamara-kiállításon székesfehérvári festők változatos témájú olajfestményei, illetve akvarelljei mellett Tunyogi Bálint képeit tekinthették meg a jelenlévők.


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 21:06, csütörtök | Helyi

„HÍD – MOST II.” - kiállítás az egyetemen

Csütörtökön délután nyílt meg a „HÍD – MOST II.” című Lengyel – Magyar közös képzőművészeti kiállítás, a Széchenyi István Egyetem Új tudástér emeleti galériájában.

2019. November 14. 13:00, csütörtök | Helyi

Pénteken nyit az újjáépített Vásárcsarnok Győrben

Pénteken reggel 6 órakor nyitják meg a Hermann Ottó utcai, átalakított és felújított Vásárcsarnokot a vásárlóknak.

2019. November 14. 11:53, csütörtök | Helyi

Top 5 szórakozóhely Győrben – mutatjuk a listát

Szívesen kieresztenéd a gőzt hétvégén? Vagy egy hétköznap esti iszogatásra neveznél be?

2019. November 14. 07:00, csütörtök | Helyi

A MOB elnöksége elutasította Borkai Zsolt életjáradékának visszavonását

„A MOB fontosnak tartja, hogy az olimpiai járadékra vonatkozó szabályozás a jövőben is objektív maradjon” – áll a tájékoztatásban.