Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Június 19. 07:33, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Megválasztották a Miss World Hungary szépségverseny győztesét

Megválasztották a Miss World Hungary szépségverseny győztesét

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok.



A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.