Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Április 15. 14:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Megválasztották a legszebb motoros lányt

Megválasztották a legszebb motoros lányt

Tánczos Zsuzsa lett a napokban megrendezett Wild motoros magazin szépségversenyének győztese, amit az EMAT 2010 - motor- és autóépítő bajnokságon belül tartottak. A modell először indult szépségversenyen, és egyáltalán nem számított a

Másfél évtizedes hagyományra tekint vissza a járműépítők versenye, a Devils Motor Show. A száz fantasztikus guruló alkotás és a nemzetközi mezőny mellett a színvonalat az is jelezte, hogy a magyar építők sikert sikerre halmoznak külföldön. Láthattuk például a magyar Európa Bajnok motort, és az idei EB szintén magyar hatodik helyezettjét. 22 díjat osztottak ki, egy nemzetközi zsűri, illetve a nézők szavazatai alapján. A Millenárison azonban most nem csak a legszínvonalasabb épített járműveket lehetett megcsodálni, hanem a szebbnél szebb motoros lányokat is.  

 

"A Wild motoros magazin eddigi címlaplányainak szerveztünk szépségversenyt. Ez volt az első verseny, ahol olyan lányok mérték össze szépségüket, akik már szerepeltek címlapon. A kiállítás látogatói, a motorrajongók a szép lányokat is szeretik, így tolongtak a színpad előtt, hogy megnézhessék a lányokat. Persze a közönség "szakmai szemmel" nézte a lányokat, hiszen az ő szavazatai döntöttek: ki a legszebb hölgy" - mondja Kis Hegedűs Réka, a szépségverseny szakmai vezetője és háziasszonya.

A győztes, Tánczos Zsuzsa bár a szépségiparban, modellként dolgozik, szépségversenyen még soha nem szerepelt, így nem is remélt semmilyen helyezést. Azért nevezett, mert imádja a motorokat, és nem utolsó sorban pedig már ő is szerepelt a Wild magazin címlapján.

 

"Azt gondoltam, hogy a motorosok a kerekebb lányokat szeretik, ezért nem éreztem sok esélyt, mivel vékony alkatú vagyok. Az eredményhirdetéskor pedig már végképp nem számítottam semmire, sőt még kellemetlenül is éreztem magam, hiszen középen álltam, és már szinte minden lány kapott valamilyen különdíjat, azonban én nem. Végül persze annál nagyobb volt a meglepetés, amikor meghallottam a nevem. Jó élmény volt, már csak a gyönyörű motorok miatt is, de nem tervezem, hogy más szépségversenyen is indulok. Igen szép ajándékokat kaptam, a legjobban persze a fődíjnak, a Wild magazin új címlapfotózásának örülök" - meséli Zsuzsa.

Egyetlen lány sem maradt ajándék nélkül, hiszen a szépségverseny résztvevői közel 1 millió forint értékben kaptak díjakat. Ezek között kastélyszállóban eltölthető wellness hétvége, balatoni nyaralás, ékszerek, fürdőruhák, ajándék- és szépségutalványok szerepeltek.

Az első három helyezett: Tánczos Zsuzsa, Nagy Mónika és Horváth Enikő

Fotó: Ádám Gotthard és Lovász Sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.