Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Július 03. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: HírTV

Megvan az új Pókember

Megvan az új Pókember

Egy eddig kevésbé ismert brit-amerikai színész, Andrew Garfield alakítja Pókember szerepét a legújabb szuperhős-kalandban - jelentette be a filmet készítő Sony stúdió pénteken. Garfield az Egyesült Államokban született, de Angliában nő

Az egyelőre cím nélküli Pókember-filmet decemberben kezdik el forgatni, és 2010. július 3-án kerül a mozikba világszerte, rendezője Marc Webb lesz.

A Pókember-kalandokból eddig három mozifilm készült Tobey Maguire főszereplésével és Sam Raimi rendezésében: ők azonban már korábban közölték, hogy nem vesznek részt egy újabb szuperhősös filmben.


Az új Pókember-filmet egyébként három dimenziós változatban készítik, és a producerek azt is elárulták, hogy nem egy folytatást forgatnak le, hanem egy előtörténetet, amely azt az időszakot dolgozza fel, amikor Peter Parkert megcsípi egy pók és felfedezi szuperhős képességeit.


FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.