Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Június 13. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Megvan Jennifer Lopez házi pornója

Megvan Jennifer Lopez házi pornója

Fellélegezhet a domborulatairól is híres énekesnő, hiszen házi használatra készült pornóvideója mégsem kerül nyilvánosságra. A felvételt volt férje már átpasszolta neki, de hogy mennyiért, az egyelőre titok. Mindenesetre a pereskedés

Szövevényes sztorinak lett vége a héten: Jennifer Lopeznek sikerült a bíróságon megegyeznie volt férjével, Ojani Noával arról, hogy ne hozza nyilvánosságra azt a házi pornót, amit még a nászútjukon készítettek.

Válásukkor ugyan kikötötték, hogy Noa nem hozhatja nyilvánosságra a felvételeket, de ez az exet nem igazán akadályozta meg, csak várt a jó ajánlatra.

Az Új Ász értesülései szerint a kazetta egy csomagmegőrzőben volt, ahova Noa ügyvédje rakta be, majd átadta a kulcsot Lopez ügyvédjének, így már az énekesnő rendelkezik a kazetta fölött.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.