Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2018. Július 06. 13:52, péntek | Belföld

Megvertek egy férfit Balatonalmádiban

Megvertek egy férfit Balatonalmádiban

Garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás egy 25 éves balatonalmádi férfi ellen, aki egy üzletben verekedett, tudtuk meg Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Csütörtökön délelőtt arról értesítették a rendőrséget, hogy az egyik balatonalmádi üzletközpontban verekedés történt. A helyszínre érkező rendőrök megtudták, hogy egy 25 éves helyi férfi előzetes szóváltás után megütött egy másikat, aki emiatt elesett. Ezután a földön fekvő férfit többször bántalmazta, majd távozott a helyszínről. A bejelentés után három órán belül a rendőrök otthonában igazoltatták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A 25 éves balatonalmádi férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: veol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 13:01, szerda | Belföld

A koronavírus jelentősen hat az internet- és telefonhasználatra is

A magyarországi infokommunikációs szolgáltatók az átlagosnál jóval nagyobb mértékű internet- és telefonhasználatot mérnek, mióta a koronavírus-járvány miatt megnövekedett az otthon dolgozók, tanulók, oktatók száma

2020. Április 01. 11:55, szerda | Belföld

Két Csongrád megyei állatartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Két Csongrád megyei pecsenyekacsa-tartó gazdaságban is kimutatta a madárinfluenza vírusát kedden a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), csaknem 200 ezer állat leölése folyamatban van

2020. Április 01. 09:00, szerda | Belföld

Továbbra is várják a véradókat

A kijárási korlátozás ideje alatt is várják a véradókat, ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt szigorú intézkedéseket vezettek be - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) kedden az MTI-vel.

2020. Április 01. 07:10, szerda | Belföld

Kilenc magyar úszó elkapta a koronavírus-fertőzést

Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek - közölte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azok után, hogy Kapás Boglárka és Kozma Dominik is bejelentette: megfertőződött.