Városlista
2024. július 12, péntek - Izabella

Hírek

2024. Június 15. 07:14, szombat | Helyi

Megyei közgyűlés: az elnök új lesz, a Fidesz-többség a régi

Megyei közgyűlés: az elnök új lesz, a Fidesz-többség a régi

Vármegyei közgyűlés megválasztható tagjainak száma huszonkettő, ezeken pedig a frakciók így osztoznak: Fidesz-KDNP 13 tag, Mi Hazánk 4, Momentum 3, DK 2. Masszív fideszes többség lesz tehát a megyei közgyűlésben is.

Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megjósoljuk, hogy Németh Zoltán megyei elnök utóda Hámori György lesz. A Fidesz-KDNP frakció további tagjai pedig: Pető Péter, Major András, Ivanics Ferenc, Méri Attila, Cséfalvay Ákos, Valiczkó Mihály, Hajtó Péter, Bider Zsolt, Szabó-Szilágyi Gabriella, Kovács József, Visy László, Samodai Imre.

Az ellenzéki oldalon Szabó Zoltán (DK) és Hernádi Péter (DK), a Mi Hazánk részéről Ferenc Gergő, Keserü Dávid, Takács Miklós és Németh János. A Momentumot Paudutis László, Havadi-Nagy Réka és Fekete Mózes Borisz képviseli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 12. 09:11, péntek | Helyi

Munka a kánikulában: Nemcsak a betont, egymást is locsolják – ez a túlélés titka

Sok napsütésre, országos hőségre számíthatunk. Nem lesz eső. 33 és 40 fok között változik a hőmérséklet. Cikksorozatunk első részében azt nézzük meg, hogy az építkezéseken hogyan lehet túlélni ezt az irgalmatlan meleget.

2024. Július 12. 08:11, péntek | Helyi

Bronzérem az egyetemi evezős világbajnokságon

A hétvégén zárult a hollandiai Rotterdamban megrendezett egyetemi evezős világbajnokság, amelyen kiválóan szerepelt a magyar csapat.

2024. Július 12. 07:09, péntek | Helyi

Műanyagmentes július Győrben is

A műanyagszennyezés napjaink egyik legégetőbb környezeti problémája. Az évente termelt műanyag mennyisége meghaladja a 300 millió tonnát, amelynek jelentős része hulladékként végzi.

2024. Július 11. 09:14, csütörtök | Helyi

Épül az Üstökös klubépülete, ilyen lesz, ha elkészül

Már állnak a falak, az alsó szintjét befedték: a győri Üstökös FC egy füves, műfüves kinti pálya, egy műfüves fedett csarnok és a parkoló után most központi klubépület építésébe fogott.