Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Január 18. 18:48, péntek | Helyi
Forrás: eduline

Megzavarták Hoffmann Rózsa Beszédét

Megzavarták Hoffmann Rózsa Beszédét

Lemondásra szólította fel egy tüntető Hoffmann Rózsát, aki egy uniós program nyitó eseményén mondott ünnepi beszédet szombaton - írja a hvg.hu.

Egy megafonba beszélő fiatal lány zavarta meg Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szombati beszédét. A a hvg.hu tudósítója szerint a lány lemondásra szólította fel az államtitkárt, majd kiment a teremből - az erről készített videót itt nézhetitek meg.

Hoffmann Rózsa szombaton délelőtt a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének Szent István Gimnáziumban tartott rendezvényét vett részt, ahol az iskola dísztermében beszédet tartott az uniós finanszírozású Tehetséghidak Program nyitó rendezvényén. Szombaton több középiskolában kezdtek ülősztrájkba, a dunakeszi eseményekről szóló összefoglalónkat itt olvashatjátok.

Nem ez az első eset, hogy Hoffmann fellépését, beszédét megzavarják. Az államtitkár csütörtökön részt vett a kecskeméti Piarista Általános Iskola és Gimnázium nagytermében, a Kölcsey Kör rendezvényén. Hoffmann a köznevelési és felsőoktatási rendszer megújításáról tartott előadást, amelynek kezdetére a Kölcsey Kör tagjain kívül közel kétszáz főiskolás hallgató táblákkal és transzparensekkel megtöltötte a termet. A rendezvényt megelőzően a diákok flashmobot tartottak, amelyen a magukkal hozott rózsákat összetörték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.