Városlista
2019. augusztus 21, szerda - Sámuel

Hírek

2018. Június 18. 16:09, hétfő | Bulvár

Melegházasságra készül II. Erzsébet királynő családja

Melegházasságra készül II. Erzsébet királynő családja

Harry herceg és Meghan Markle után újabb esküvőre készül a királyi család. Nem is olyan régen egyikük bevallotta, hogy homoszexuális, ő készül most oltár elé állni partnerével.

A Dailymail cikke szerint II. Ezsébet királynő unokatestvére, Lord Ivar Mountbatten néhány évvel ezelőtt beimserte, hogy saját neméhez vonzódik. A férfi azt is elmondta, hogy házassága nagy részében problémái voltak ezzel, mégis úgy tekint vissza az esküvőjére, mint élete legszebb napjára.

Mostani párjával, James Coyle-lal egy svájci síelés alkalmával találkozott. Volt felesége, Penny boldog, hogy férje megtalálta a társát, ő fogja oltárhoz kíséri a nagy napon a birtokon lévő kápolnában.

Forrás: life.hu

Kép: Getty Images

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 20. 10:32, kedd | Bulvár

Félmillióért kelt el egy Ed Sheeran tervezte ketchupos üveg

A címke a szósz különlegessége, melyen Ed tetoválása látható, és melyből összesen 150 darabot gyártottak le, főképpen jótékonysági célból.

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.