Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2018. Június 18. 16:09, hétfő | Bulvár

Melegházasságra készül II. Erzsébet királynő családja

Melegházasságra készül II. Erzsébet királynő családja

Harry herceg és Meghan Markle után újabb esküvőre készül a királyi család. Nem is olyan régen egyikük bevallotta, hogy homoszexuális, ő készül most oltár elé állni partnerével.

A Dailymail cikke szerint II. Ezsébet királynő unokatestvére, Lord Ivar Mountbatten néhány évvel ezelőtt beimserte, hogy saját neméhez vonzódik. A férfi azt is elmondta, hogy házassága nagy részében problémái voltak ezzel, mégis úgy tekint vissza az esküvőjére, mint élete legszebb napjára.

Mostani párjával, James Coyle-lal egy svájci síelés alkalmával találkozott. Volt felesége, Penny boldog, hogy férje megtalálta a társát, ő fogja oltárhoz kíséri a nagy napon a birtokon lévő kápolnában.

Forrás: life.hu

Kép: Getty Images

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.

2019. December 10. 07:13, kedd | Bulvár

Elárverezik a világ legnagyobb skótwhisky-gyűjteményét

Elárverezik a világ legnagyobbjának tartott, magánkézben lévő skótwhisky-gyűjteményét, a több mint 3900 üvegért 7-8 millió fontot (2,7 - 3,1 milliárd forint) várnak.

2019. December 09. 17:10, hétfő | Bulvár

Jennifer Lopez és Antonio Banderas is díjat kapott a Los Angeles-i filmkritikusoktól

Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter.

2019. December 09. 14:13, hétfő | Bulvár

Filmkritikusok díját kapta meg Jennifer Lopez és Antonio Banderas is

Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter. Díjat kapott Jennifer Lopez és Antonio Banderas is.