Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 12. 06:47, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mellbe szúrta élettársát

Mellbe szúrta élettársát

Őrizetbe vették a rendőrök azt az asszonyt, aki a gyanú szerint mellbe szúrta élettársát egy családi veszekedés során Dunaújvárosban. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, az asszony azonban tagadja a terhére rótt bűncselekm

A rendőrségi segélyhívóra szombaton tett bejelentést a Fejér megyei város egyik lakója, miszerint egy Köztársaság úti lakásban szurkálás történt. Mint kiderült, a lakásban élő nő és párja egész délután ittas állapotban vitatkozott a konyhában. A rendőrségtő segítséget kérő családtag elmondása szerint a vita váratlanul abbamaradt, majd a férfi kiment a konyhából, és közölte, hogy felesége megszúrta.

A mentők a Dunaújvárosi Szent Pantaleon kórházba szállították a sérültet, ahol megállapították, hogy sérülése - amit egyértelműen kés okozott - életveszélyes, hiszen a 10-12 centi mély szúrás egészen a tüdőig hatolt, így a segítségnyújtás elmulasztása esetén a férfi bele is halhatott volna. Bár a sérült, miután kihallgató állapotba került, elmondta, hogy párja szúrta meg, az előállított nő viszont nem ismerte el a késelést. Az asszonyt őrizetbe vették, a történtek körülményeit vizsgálják.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.