Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2010. Január 12. 06:47, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mellbe szúrta élettársát

Mellbe szúrta élettársát

Őrizetbe vették a rendőrök azt az asszonyt, aki a gyanú szerint mellbe szúrta élettársát egy családi veszekedés során Dunaújvárosban. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, az asszony azonban tagadja a terhére rótt bűncselekm

A rendőrségi segélyhívóra szombaton tett bejelentést a Fejér megyei város egyik lakója, miszerint egy Köztársaság úti lakásban szurkálás történt. Mint kiderült, a lakásban élő nő és párja egész délután ittas állapotban vitatkozott a konyhában. A rendőrségtő segítséget kérő családtag elmondása szerint a vita váratlanul abbamaradt, majd a férfi kiment a konyhából, és közölte, hogy felesége megszúrta.

A mentők a Dunaújvárosi Szent Pantaleon kórházba szállították a sérültet, ahol megállapították, hogy sérülése - amit egyértelműen kés okozott - életveszélyes, hiszen a 10-12 centi mély szúrás egészen a tüdőig hatolt, így a segítségnyújtás elmulasztása esetén a férfi bele is halhatott volna. Bár a sérült, miután kihallgató állapotba került, elmondta, hogy párja szúrta meg, az előállított nő viszont nem ismerte el a késelést. Az asszonyt őrizetbe vették, a történtek körülményeit vizsgálják.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.

2022. Január 21. 10:02, péntek | Kék hírek

Százmilliós költségvetési kárt okozó bűnbandát számolt fel a NAV

Csaknem százmillió forintos költségvetési kárt okozó bűnszövetséget számoltak fel - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.