Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 16. 07:57, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Menekülő ékszerrablót fogott egy szolgálaton kívüli rendőr Győrben

Menekülő ékszerrablót fogott egy szolgálaton kívüli rendőr Győrben

Kirabolt egy ékszerboltot két férfi pénteken Győrben. Az egyik tolvajt zsákmányával együtt menekülés közben elfogta egy arra járó szolgálaton kívüli rendőr. Tár

Az eladó egy tálca ékszert tett ki a pultra, amelyen 11 nyaklánc volt. A tálcát az egyik férfi felkapta és társával együtt kifutott az üzletből. A 24 éves kilimáni férfit a pannonhalmi rendőrség egyik szolgálaton kívüli körzeti megbízottja kapta el, aki épp arra járt. A lopott ékszerek is a tolvajnál voltak, egy nyaklánc kivételével. gy a rendőrnek több mint egymillió forint értéket sikerült megmentenie. A Győri Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást. Társa elmenekült, őt még keresik - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.