Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2010. Január 29. 07:33, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Mennyit keresnek a kiscsillagok?

Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy néhány kiscsillag teljesen elszállt magától és irreális összegeket kér egy-egy fellépésért. Az egyik napilap szerint például Vásáry André egy 45 perces műsorért 170 ezer forint plusz áfát te

De vajon mi az igazság a pletykákból? A StoryOnline magukat az érintetteket, az RTL Klub Csillag születik című műsorának szereplőit kérdezte a témában. Vásáry André azt mondja, igencsak meglepődött az említett cikken. Az énekes ugyan nem szeretett volna konkrét összeget elárulni a gázsijával kapcsolatban, de azt kijelentette, ami az ominózus írásban szerepel, egyáltalán nem számít sztárgázsinak, csak átlagosnak. Ugyanakkor Andrét leginkább az bosszantja, hogy az újságíró meg sem kérdezte őt, mégis leírta, hogy sztárallűrjei vannak, amit a kiscsillag cáfol.

Timesz, a Timesz Girls elnevezésű táncegyüttes vezetője a StoryOnline-nak elmondta, valóban több a fellépésük, amióta az RTL Klub tehetségkutató műsorában szerepeltek, és kissé megemelkedett a gázsijuk is, de az nem igaz, hogy bármennyi pénzt elkérhetnek egy-egy fellépésért. Timi elárulta, havonta 3-4 rendezvényre hívják őket mióta szerepeltek a televízióban. Konkrét gázsiról ő sem akart beszélni, de mint mondta, az összeg a rendezvény jellegétől is függ.

Brasch Bencének februárra már 15 fellépése van, sőt már márciusi bulikat is leszerveztek neki. Az énekes úgy véli, mindennek és mindenkinek meg van az ára, így a Csillag születikben fellépő fiataloknak is. Bence azt mondja, ezek az árak egyáltalán nem magasak. A fiatal híresség szerint ezt az állítását az is alátámasztja, hogy a rendezvényszervezők is reálisnak tartják a kiscsillagok fellépti díját.

Csikó Szabi édesapja azt mondja, Szabinak sem magas a gázsija. Ebben a hónapban például két fellépése lesz a táncos fiúnak, de ebből az egyik jótékonysági rendezvény.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

2020. Április 01. 13:00, szerda | Bulvár

Kiss Szabolcs a gyűrűk ura - VIDEÓ

A sportnak akkor is jelen kell lennie az életben, ha nincs rá idő – ez az elv vezérli Kiss Szabolcsot, az Aquaworld Resort Budapest marketing vezetőjét.

2020. Április 01. 10:00, szerda | Bulvár

Győrfi Pál az idő járásának a barátja - VIDEÓ

Két szakmában is megállná a helyét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából.

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!