Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2019. Március 12. 05:15, kedd | Bulvár

Mentő vitt el egy Exatlon-játékost Dominikán

Mentő vitt el egy Exatlon-játékost Dominikán

A kék csapat három emberrel is csúnyán elverte a pirosakat, akik maradnak a vityillóban. Dorina sérülése volt rájuk nagy hatással, vagy csak formán kívül voltak?

Csúnya sérüléssel kezdődött az Exatlonban az 51. nap, mert Salander Dorina válla kiugrott, iszonyú fájdalmakkal szedték le a pályáról. Mentővel vitték el, a csontot a helyére tették, de további vizsgálatok kellenek: hátha vissza tud térni a TV2 Dominikán felvett versenyébe egy-két nap után.

A villáért folyt a harc ezen a versenynapon, és elképesztő volt, amit a kékek csináltak: hárman legyőzték a nyolc pirosat, és nem is akárhogy, roppant könnyen.

A Kihívóknál csak Szabó-Thomka Hanna maradt lányként, egyedül hozott négyből négy futamot, szenzációsan versenyzett, akárcsak Provoda Jodes. 10-3 lett a vége, ami megalázó lehetett a Bajnokoknak, mert sokan voltak, rápihenhettek a futamokra, miközben ellenfeleik folyamatos terhelés alatt voltak, állandóan menniük kellett.

„Ma csak túl akartunk lenni a napon. Meg akartuk emészteni azt, ami történt" – kommentálta az eseményeket Szabó-Thomka Hanna, a nap egyik hőse. A feszült percek, a bánat után örömkönnyeket is láthatott a néző, mert minden játékos hazatelefonálhatott. Mivel vannak, akik két és fél hónapja nem beszéltek a hazaiakkal, ez valóban nagy dolog volt számukra, többen el is pityeredtek.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.