Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2019. Július 24. 11:20, szerda | Belföld

Mentősök mentettek meg egy esküvőt Budapesten

Mentősök mentettek meg egy esküvőt Budapesten

Egy menyasszony sírva hívta fel esküvője előtt nem sokkal a mentőket, és kétségbeesetten kért tőlük segítséget, mert olyan ételt evett, amit nem szabadott volna.

A mentősök rövid idő alatt kiértek a budapesti helyszínre, és mindent megtettek azért, hogy a szertartás ne maradjon el - a különleges mentésről az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számolt be.

A nőnél 40 perccel a boldogító igen kimondása előtt allergiás panaszok léptek fel, így rövid időn belül mentőtiszti kocsi érkezett a helyszínre.

Megérkezve látták, hogy az ételallergia nemcsak légzési nehézséget, hanem nagy kiterjedésű, jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal nő arcán és karjain. Az emelt szintű ellátásnak köszönhetően a tünetek rövid időn belül jelentősen enyhültek, de nem szűntek meg.

A mentősök ezért be szerették volna vinni a nőt a kórházba, de a menyasszony előbb mindenképpen férjhez szeretett volna menni, így kompromisszumot kötöttek: A pár egy rövidített ceremónia keretében fogadott örök hűséget egymásnak, amíg az elszállítást végző egység megérkezett. De addig is a mentősök közvetlenül az első sorból vigyáztak az arára, majd a ceremónia végén a férje kíséretében, stabil állapotban kórházba szállították az ifjú feleséget.

Forrás: origo.hu

Kép: OMSZ Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 01. 19:59, szombat | Belföld

Sokat érhetnek ezek a számok!

Az ötös lottó nyerőszámai:

2022. Október 01. 13:00, szombat | Belföld

Ma kezdődik a 15. Nemzeti Vágta

2022. Október 01. 13:00, szombat | Belföld

Szijjártó: megkezdődött a paksi atomerőmű bővítéséhez szükséges reaktortartályok gyártása

Amíg Pakson a földmunkák zajlanak, addig Oroszországban megkezdődött az atomerőmű bővítéséhez szükséges reaktortartályok gyártása - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombat reggeli bejegyzésében.

2022. Október 01. 13:00, szombat | Belföld

MÁV: teljessé vált a KISS emeletes motorvonatokból álló flotta

A következő hónapokban forgalomba állhat az utolsó néhány szerelvénnyel együtt a napokban átvett 40. KISS emeletes motorvonat, amellyel teljessé vált a megrendelt flotta.