Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 24. 11:20, szerda | Belföld

Mentősök mentettek meg egy esküvőt Budapesten

Mentősök mentettek meg egy esküvőt Budapesten

Egy menyasszony sírva hívta fel esküvője előtt nem sokkal a mentőket, és kétségbeesetten kért tőlük segítséget, mert olyan ételt evett, amit nem szabadott volna.

A mentősök rövid idő alatt kiértek a budapesti helyszínre, és mindent megtettek azért, hogy a szertartás ne maradjon el - a különleges mentésről az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán számolt be.

A nőnél 40 perccel a boldogító igen kimondása előtt allergiás panaszok léptek fel, így rövid időn belül mentőtiszti kocsi érkezett a helyszínre.

Megérkezve látták, hogy az ételallergia nemcsak légzési nehézséget, hanem nagy kiterjedésű, jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal nő arcán és karjain. Az emelt szintű ellátásnak köszönhetően a tünetek rövid időn belül jelentősen enyhültek, de nem szűntek meg.

A mentősök ezért be szerették volna vinni a nőt a kórházba, de a menyasszony előbb mindenképpen férjhez szeretett volna menni, így kompromisszumot kötöttek: A pár egy rövidített ceremónia keretében fogadott örök hűséget egymásnak, amíg az elszállítást végző egység megérkezett. De addig is a mentősök közvetlenül az első sorból vigyáztak az arára, majd a ceremónia végén a férje kíséretében, stabil állapotban kórházba szállították az ifjú feleséget.

Forrás: origo.hu

Kép: OMSZ Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő