Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2019. December 17. 06:20, kedd | Bulvár

Mentőt hívtak Kozsóhoz fellépésére

Mentőt hívtak Kozsóhoz fellépésére

Rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni Kozsó, hosszasan egy hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol mentősök ápolták.

"Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!" - írta oldalán Kozsó, aki a győri fellépés után még egyszer színpadra állt éjszaka. A negatív kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, hogy a zenész nem drogozás miatt lett rosszul. "Kozsó nem használ semmilyen kábítószert, soha nem is használt. Sőt, alkoholos italt sem fogyaszt. Teljesen más okból kellett orvoshoz fordulnia" - fogalmaztak a közösségi oldalon.

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van. "Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást" - mondta.

Kozsót is keresték, de egyelőre nem reagált a történtekre. Úgy tudni, felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal az után, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook - Ámokfutók

Címkék: kozsó, média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban