Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. Augusztus 15. 14:02, csütörtök | Bulvár

Mentőt kellett hívni Keresztes Ildikóhoz Montenegróban koncertje előtt

Mentőt kellett hívni Keresztes Ildikóhoz Montenegróban koncertje előtt

Mentőt hívtak Keresztes Ildikóhoz múlt heti, montenegrói koncertje előtt. Az énekesnő olyan rosszul volt, hogy alig bírt lábra állni.

Magyarország kulturális évadot szervezett Montenegróban, több helyszínen is, és az egyik ilyen volt Kotor városa, ahol a KotorArt Fesztivál vendégeként lépett fel Keresztes Ildikó is.

Az énekesnő a Hot Magazinnak azt mondta: "Magyarország podgoricai nagykövetségének szervezésében, a magyar külügyminisztérium támogatásával valósulhatott meg a koncertünk.”

Keresztes Ildikó azt is elmondta, hogy olyan luxust és pompát, ami ott vette körül őket, még nem tapasztalt korábban. Viszont az időjárás rendesen megviselte. „Iszonyú volt a páratartalom. Gyerekkorom óta rosszul viselem a kánikulát és a kialvatlanságot. A koncert előtt sajnos mindegyik probléma fennállt. A buszban nem tudtam aludni, kicsit leamortizálódtam, amire odaértünk Montenegróba. Szédültem, émelyegtem, nagyon rosszul voltam.
Mentőt kellett hívni hozzám közvetlenül a fellépés előtt. A nővér fiziológiai sóoldatot kötött be infúzióval, hogy lábra tudjak állni. Szerencsére gyorsan jobban lettem, nem kellett megváratni a közönséget.”

Forrás: origo.hu

Kép: BeneSari/Bencesariphoto

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 09:47, szerda | Bulvár

Hamisnak nyilvánították a Getty Múzeum Gauguin-szobrát

Hamisnak nyilvánították a művészettörténészek a Getty Múzeum által 2002-ben ötmillió dollárért megvásárolt Paul Gauguin-szobrot.

2020. Január 29. 07:22, szerda | Bulvár

A Csinibabával folytatódik az M5 restaurált filmjeinek bemutatása

A teljes körűen felújított Csinibaba (1997) című film vetítésével folytatódik péntek este a közmédia M5-ös csatornáján futó Magyar filmek új köntösben című sorozata, Gálvölgyi János főszereplésével.

2020. Január 29. 05:00, szerda | Bulvár

Koronavírus: az EU repülőgépeket küld uniós állampolgárok hazatelepítésére

A koronavírus terjedésének fokozódása miatt, az Európai Unió polgári védelmi mechanizmusa keretében repülőgépeket küld az uniós állampolgárok hazatelepítésére azt követen,

2020. Január 28. 21:55, kedd | Bulvár

Majkát baleset érte a Bezár a bazár! forgatásán

Tilla árulta el egy posztban közösségi oldalain, hogy egyrészt már javában készül a Bezár a bazár folytatása, másrészt műsorvezető-társa balesetet szenvedett a forgatáson.