Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2010. Március 29. 07:02, hétfő | Kék hírek
Forrás: Hír TV

Mérget szórt szét a házban – rosszul lett a feleség

Mérget szórt szét a házban – rosszul lett a feleség

Egy, a lomtalanításkor talált patkányirtó szert szórt szét házában egy jászteleki férfi vasárnap. A férfi távozott ugyan otthonról, de nem sokkal ezután felesége rosszul lett.

Mint azt Fózer Tibor alezredestől, a Jászberényi Önkormányzat Hivatásos Tűzoltósága parancsnokától a megyei internetes portál megtudta, egységeiket riasztották a mérgezés elhárítására. A tűzoltók egyrészt azonnal a helyszínre siettek, másrészt értesítették a rendőrséget és a mentőket is. A rosszul lett nőt ellátták, kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai, a mérget szétszórt férfit pedig bilincsben vitte el a rendőrség. Mint azt a berényi tűzoltóparancsnok hozzátette, olyan patkányirtóról volt szó, amelyet egyébként a határban szoktak felhasználni rágcsálóirtásra. A méreg hatástalanítását a katasztrófavédelem szolnoki egységeivel végezték el.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket