Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2011. December 27. 14:55, kedd | Sport
Forrás: mno.hu

Messi: Egy nap világbajnok leszek

Messi: Egy nap világbajnok leszek

Az AFÁ-nak adott évértékelő interjújában Lionel Messi elmondta, biztos abban, hogy egy nap világbajnoki címet szerez az argentin válogatottal.

A Barcelona klasszisa klubszinten már minden létező trófeát begyűjtött, ebben az évben többek között BL-győzelemre, és bajnoki címre vezette csapatát, és most is az elsőszámú várományosa az Aranylabdának: „Álmom, hogy megnyerjem a világbajnokságot és a Copa Américát. Ez az, ami még hiányzik, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog” – vélekedett arról, hogy hiába a fergeteges klubsikerek, a válogatottba egyelőre adós a jó játékkal.

„Nem érzem azt, hogy bárkinek is az adósa lennék. Nem szükséges bizonyítanom semmit, én is egy vagyok a csapatban, és a legjobbat akarom az argentin labdarúgásnak” – folytatta.

Azzal kapcsolatban, hogy miért van különbség a Barcelonában és az argentin válogatottban nyújtott teljesítménye között, Messi diplomatikusan annyit mondott: „Nem érdemes összehasonlítani. A Barcelona a világ legjobb csapata, egy sokéves munka eredménye, ugyanazokkal a csapattársakkal. Ezzel szemben a válogatott mostanság nem éri el az elvárt eredményeket, sok edzőnk volt, mindig nulláról indítottunk.”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 07. 07:32, péntek | Sport

Európa-liga - Csercseszov: mindenben javulni kell a visszavágóra

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának minden játékelemben javulnia kell ahhoz, hogy jövő csütörtökön jobb eredményt érjen el a Crvena zvezda ellen az Európa-liga negyedik fordulójában.

2022. Október 06. 15:04, csütörtök | Sport

Korda Racing: egy cél, a bajnoki cím lebeg minden versenyző szeme előtt az Ózd Rallye-n

Ezen a hétvégén ismét a jól megszokott aszfaltos talajon csapnak össze egymással a 2022-es Magyar Rallye Bajnokság legjobbjai, mégpedig az Ózd Rallye keretein belül.

2022. Október 06. 09:42, csütörtök | Sport

Egy újabb komoly szakmai lépcsőfok

Az elmúlt időszak tesztjeinek és a korábbi versenyek eredményeinek tükrében kategóriát vált Gender Tamás Junior.

2022. Október 05. 13:51, szerda | Sport

Európa-liga - A Crvena Zvezda edzője domináns játékot vár a csapatától

Milos Milojevic vezetőedző domináns és kezdeményező játékot vár a Crvena zvezda csapatától csütörtökön a Ferencváros elleni labdarúgó Európa-liga csoportmérkőzésen.