Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2011. December 27. 14:55, kedd | Sport
Forrás: mno.hu

Messi: Egy nap világbajnok leszek

Messi: Egy nap világbajnok leszek

Az AFÁ-nak adott évértékelő interjújában Lionel Messi elmondta, biztos abban, hogy egy nap világbajnoki címet szerez az argentin válogatottal.

A Barcelona klasszisa klubszinten már minden létező trófeát begyűjtött, ebben az évben többek között BL-győzelemre, és bajnoki címre vezette csapatát, és most is az elsőszámú várományosa az Aranylabdának: „Álmom, hogy megnyerjem a világbajnokságot és a Copa Américát. Ez az, ami még hiányzik, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog” – vélekedett arról, hogy hiába a fergeteges klubsikerek, a válogatottba egyelőre adós a jó játékkal.

„Nem érzem azt, hogy bárkinek is az adósa lennék. Nem szükséges bizonyítanom semmit, én is egy vagyok a csapatban, és a legjobbat akarom az argentin labdarúgásnak” – folytatta.

Azzal kapcsolatban, hogy miért van különbség a Barcelonában és az argentin válogatottban nyújtott teljesítménye között, Messi diplomatikusan annyit mondott: „Nem érdemes összehasonlítani. A Barcelona a világ legjobb csapata, egy sokéves munka eredménye, ugyanazokkal a csapattársakkal. Ezzel szemben a válogatott mostanság nem éri el az elvárt eredményeket, sok edzőnk volt, mindig nulláról indítottunk.”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 12. 09:43, csütörtök | Sport

Elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt - nyilatkozta a verseny után a pilóta.

2022. Május 10. 17:56, kedd | Sport

Kategóriagyőzelmet, dobogós helyeket hozott az új pálya a Korda Racingnek

A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.

2022. Május 07. 10:23, szombat | Sport

M-Ring: új pálya, új remények a Korda Racing számára

A hétvégén folytatódik a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság.

2022. Május 04. 17:02, szerda | Sport

Valter Attilát a szakaszgyőzelem tenne igazán boldoggá a Budapestről rajtoló Giron

Egy szakasz megnyerése, vagy legalább egy etapon a legjobb három közé kerülés tenné igazán boldoggá Valter Attilát a pénteken Budapestről rajtoló Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen.