Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Május 13. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Mester Tamás: "Nem mindig értékmérő a siker"

Mester Tamás: "Nem mindig értékmérő a siker"

Amíg a TV2 Megasztárjának zsűritagjai közül Eszenyi Enikő és Presser Gábor szakértelmét szinte senki nem kérdőjelezi meg, annál inkább megosztja a közvéleményt Friderikusz Sándor és Mester Tamás. Az őket bírálók azt állítják, F

Mester Tamás szerint a tehetség "lehívható tulajdonság", és még ő is emlékszik arra az időszakára, amikor tehetségtelen volt. A zenész elmondta, hogy két éve nem adott koncertet, mert úgy érzi, most nincs mondanivalója. megtudtuk, hogy némiképp elvette a kedvét a Jack Jack zenekar sikertelensége, és a kutyát nem érdekelte. A TV2 Magellánjában Mester Tamás elmondta, hogy tisztában van a személyét érintő kritikákkal.  "Sokan vágják a fejemhez, hogy hogyan oszthatom én az észt a Megasztárban, mikor igazából pár lemezem jelent meg és nem is lehet azt mondani, hogy országos siker állna mögöttem... A produkciók minősége viszont mindig jó volt, mert nagyon odafigyeltem a részletekre. Volt, úgy, hogy öt évig hangszereltem egy nagylemezt..." - mondta. Mester szerint jogos a kérdés, hogy mit tett le ő az asztalra, de számára nem a közönségsiker a legfontosabb, hanem hogy neki tetszen, amit csinál. "Nem mindig értékmérő a siker" - szögezte le.

 

Mester arról is beszélt, hogy két éve fel akart készülni a zsűrizésre, de most már úgy látja, hogy ez nagyon egyszerű szakma, hiszen csak az érzéseire kell hallgatnia. A zenész úgy érzi, sosem a megalázás a cél, és a kőkemény Friderikusszal sem ért egyet abban, hogy az lenne a feladatuk, hogy az énekes-jelöltektől elvegyék az illúziót. Mester Tamás azonban az igazi tehetség kiszűrését nehéz dolognak tartja.  

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 09:55, kedd | Bulvár

Kudlik Júlia és Kissné Akli Mária kapta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság díját

A legendás műsorvezető, Kudlik Júlia, valamint az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélye, Kissné Akli Mária részesült Goldmark Péter Károly életműdíjban.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.