Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Március 11. 09:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: PepsiFoci.hu

Mészöly: "Gonosz ember volt, aki Csertőit felállította a kispadról!"

Mészöly:

A Sport Televízió Zuhanyhíradó című műsorában is téma volt Csertői Aurél (képen) távozása a Győri ETO csapatától.

A stúdióban helyet foglaló Mészöly Kálmán hangsúlyozta, hogy jóban van a győri vezetőkkel, mégis kemény kritikát fogalmazott meg velük szemben.

A Sport TV Zuhanyhíradó című műsorának volt a vendége Mészöly Kálmán, aki kemény hangnemet ütött meg Csertő Aurél távozása miatt a győri vezetőkkel szemben. A "Szőke Szikla" szerint, ha már elküldték Csertőit, azt korábban kellett volna megtenniük, nem pedig a téli felkészülést követő első fordulóban.

- Miért nem küldték el decemberben, miért várták meg azt az egy fordulót? Mert kikaptak a kupamérkőzésen? Ezt nem tudom elfogadni, bár mind a két vezetővel nagyon jó viszonyban vagyok, nem tudom megérteni, és ezt nem tudják megmagyarázni. A tulajdonos rendeli a zenét, ő fizet, ez igaz, de emberek lelkivilágát teszik tönkre, akik tisztességgel, becsülettel dolgoztak, semmilyen renitenskedés nem volt - mondta a korábbi szövetségi kapitány, aki elmondta, némi empátiát várt volna a vezetőktől.

- De nem is az anyagi kérdés a lényeg, szívtelen, gonosz embernek kell lenni annak, aki ezt meg tudja tenni, és felállítja őket a kispadról. Kéne azért érzelmeket is nézni, figyelni mit csináltak, hogy csináltak, mik voltak a nehézségek, de egyszerűen így eldönteni...
Mészöly Kálmán ugyanakkor mind Csertőit, mind Pintért sokra tartja.
- Nehéz helyzetben vagyok, mind a két fiatalember játékosom volt a válogatottban, és nagyon örültem, amikor vállalták az edzőséget, hogy megmérettetik magukat. Mind a kettőt egy nagyon tehetséges edzőnek tartom, különböző vehemenciával, ami megvan Pintér Attilában, annak a háromnegyed része megvan Csertői Aurélban, ő sem egy nyugodt kis emberke, és nagyszerűen dolgozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.