Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 21. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Meztelenül lázad a sorozatsztár

Meztelenül lázad a sorozatsztár

Elege lett a németek egyik kedvenc színésznőjének belőle, hogy a muszlim nőket elnyomják, ezért mindannyiuk nevében levetkőzött a Nyuszis magazinban.

Sila Sahin nemcsak egy közkedvelt sorozatsztár Németországban, de igazi példakép is. Ugyanis tökéletes megtalálta az egyensúlyt a modern világ és a szigorú muszlim hagyományok között. Rengeteg bajorföldön élő török nő tisztelte ezért, és próbálták követni az életvitelét. Egészen eddig. A huszonöt esztendős szépség ugyanis teljesen meztelenül állt modellt a német Playboynak, ez pedig a lehető legtágabb értelmezésben sem fér bele a vallásuk erkölcseibe. Sila pontosan ezért mutatta meg mindenét a világon az első török hölgyként, ugyanis elege van abból, hogy elnyomják a muszlim nőket. Számára egyenlő volt a kamera előtti pucérkodás a béklyók alól való felszabadulással.

De ezt nemcsak hazája népe tartja visszataszítónak, hanem még a saját családja is. A németek kedvenc sorozata, a Jó idők, rossz idők szereplőjét az anyja kitagadta, és nem hajlandó szóba állni vele. Az apja pedig inkább azért haragszik rá jobban, mert nem szólt a tervéről, hanem csak egy tévéshowból tudták meg, alig pár nappal a magazin megjelenése előtt. Sila azóta egy másik interjúban sírva könyörgött a szüleinek, hogy hagyják majd hazalátogatni Törökországba.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.