Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 30. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Mi alakul VV Laci és Anikó között?

Mi alakul VV Laci és Anikó között?

Egyre hevesebbek az érzelmek a villa doktora, Laci és a rosszkislány Anikó között. A nézőknek köszönhetően még egy éjszakát is kettesben tölthettek, ám Laci édesanyja inkább nem alkot véleményt Anikóról.

Ismét kialakulóban van egy románc a Való Világban. A villa doktora, Laci és a rosszkislány Anikó között ugyanis egyre jobban vibrál a levegő. Néhány nappal ezelőtt a villalakók újra beleültek az igazmondó hintába, ahol többek között az is kiderült, hogy Laci bizony teljesen odavan a fekete hajú lányért. „Ha félreteszek minden külső körülményt, akkor Anikó az a hölgy akit ki tudnék emelni. Bírom a formáját, a szemét, a száját, az orrát, jó csaj. Van egy olyan szexuális kisugárzása, ami az első pillanattól megfogott. Az a fajta dolog van meg benne, amit én a nőkbe nagyon szeretek.” – újságolta pironkodva Laci, miközben Anikó mosolygott minden szaván, azonban feltételezéseit is megosztotta villatársaival.

A NapiászOnline természetesen szerette volna megkérdezni Laci édesanyját, mit gondol fia és Anikó közötti viszonyról, ám az asszony nem szeretne beleszólni fia életébe. „Ez az ő magánügye.” – mondta az édesanya. „Természetesen nyomon követem a műsort de nem vagyok mérvadó ebben a dologban. Laci már felnőtt ember, el tudja dönteni mit akar. Ha valóban együtt szeretne lenni Anikóval, akkor én támogatom.” – fogta rövidre az asszony, aki annyit azonban még elárult, hogy Lacinak eddig is nagyon aranyos és csinos barátnői voltak.

„Nem tartom valószínűnek, hogy Anikó komolyan gondolná egy negyven éves pasival, huszonkét éves fejjel, mert nagy a korkülönbség.” A villa rosszkislánya ezek után csupán egy szemöldökrándítást engedett meg magának, majd a hintában ülve közölte, neki bizony Béci tetszik. „A fantáziámat leginkább Béci mozgatja meg. Viszont ha hosszabb távú kapcsolatról lenne szó, Lacit választanám. Úgy nagyjából azért az ember tisztában van azzal, hogy mit érezhet iránta a másik. Amit Laci mondott, azzal nagyjából tisztában voltam. Nagyon jól esett tőle.” – szögezte le a lány a riportszobában.

Misem kellett több a villalakóknak, azonnal elkezdték összeboronálni a két játékost – akik már ránézésre sem közömbösek egymásnak – és erre még a műsor szerkesztői is felfigyeltek. A kérdést tehát a nézők körében szavazásra bocsátották, kinek adja át a nyugiszobát egy éjszakára Gigi és Jerzy. A szavazás eredménye természetesen nem hozott meglepetést, Laci és Anikó elfoglalhatta az elszeparált ágyakat, de mielőtt ez megtörtént volna, egy érdekes beszélgetésbe kezdtek. „Kicsit kellemetlenül érzem magam ebben a szituációban.” – mondta Anikó Lacinak, aki láthatóan nagyon is élvezte azt, hogy zavarba hozhatja kiszemeltjét.

Mielőtt nyugovóra térek volna, Anikó magára öltötte mindent takaró pizsamáját, és hozzátette: direkt vette fel zárt alvó szettjét. A doktor természetesen sérelmezte ezt, ám csupán annyit tudott tenni, hogy közelebb bújt a rosszkislányhoz. Hogy a továbbiakban hogyan alakulnak a dolgok, azt még nem lehet tudni, ám a kedd esti Való Világ összefoglaló biztosan tartogat még meglepetéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.