Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Szeptember 26. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Mi köze Mirigyéknek a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz?

Mi köze Mirigyéknek a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz?

Tehetségek után kutat az Irigy Hónaljmirigy is, így könnyen meglehet, hogy a Megasztár 5 vagy az X-Faktor jelentkezői közül kerül ki az a húsz szerencsés énekes, akik egy színpadon állhatnak a csapattal.

Egy bizonytalan szilveszteri estén kezdődött minden, idén pedig már huszadik születésnapját ünnepli az Irigy Hónaljmirigy, akik bár nyolcan vannak, mégis számos közös programot szerveznek, ami egyrészt a munkából, másrészt a barátságból fakad. A fiúk a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszéltek arról, hogy egyáltalán nem unatkoznak, s szóba került jubileumi koncertjük is, amire egész évben készülnek.

Az Irigy Hónaljmirigy méltóképpen szeretne ünnepelni, ennek érdekében szavazást hirdettek, vagyis a közönség is választhat majd tőlük dalokat a koncertre, de elárulták, meglepetésekkel is készülnek. Most éppen azon dolgoznak, hogy egy húszfős kórust állítsanak össze: Megasztár 5 és X-Faktor tehetségek után kutatnak, vagyis igazi "hangokat" keresnek, akik majd a csapat mögött léphetnek színpadra huszadik születésnapjukon.

"Terveink szerint hamarosan indul majd egy játék, ahová bárki jelentkezhet. A húsz legjobb énekes egy vokál kórusban fog majd fellépni velünk egy szám erejéig. Most minden a 20-as szám jegyében zajlik körülöttünk, szerintem nemcsak nekik, de nekünk is hatalmas élmény lesz" - magyarázta a STOPnak Sipos Tomi, aki további érdekességeket is elárult a bulival kapcsolatban.

"Nagyszabású koncert lesz egyrészt technikailag, másrészt pedig, mivel jubileumi ünnep, felcsendülnek majd olyan paródiák, melyeket normális körülmények között nem hallhatott a közönség. Lesznek sztárvendégeink is, de, hogy kik ők, maradjon meglepetés. Egy éve készülünk a koncertre, folyamatosan zajlanak a közös próbák, viszont mi megfordítottuk a dolgot: nem a nagykoncertünk után megyünk turnézni, hanem az idei vidéki fellépéseinkkel kapcsolatos reakciók alapján állítjuk össze a műsort. Bízunk abban, hogy nem lesz hiány nevetésben és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de azt hiszem, ez lesz életünk legjobb bulija" - mosolygott Tomi, aki ezúttal nem akarta lelőni a poént, így több részletet nem árult el a jubileumi show-val kapcsolatban.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.