Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 26. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Mi köze Mirigyéknek a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz?

Mi köze Mirigyéknek a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz?

Tehetségek után kutat az Irigy Hónaljmirigy is, így könnyen meglehet, hogy a Megasztár 5 vagy az X-Faktor jelentkezői közül kerül ki az a húsz szerencsés énekes, akik egy színpadon állhatnak a csapattal.

Egy bizonytalan szilveszteri estén kezdődött minden, idén pedig már huszadik születésnapját ünnepli az Irigy Hónaljmirigy, akik bár nyolcan vannak, mégis számos közös programot szerveznek, ami egyrészt a munkából, másrészt a barátságból fakad. A fiúk a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszéltek arról, hogy egyáltalán nem unatkoznak, s szóba került jubileumi koncertjük is, amire egész évben készülnek.

Az Irigy Hónaljmirigy méltóképpen szeretne ünnepelni, ennek érdekében szavazást hirdettek, vagyis a közönség is választhat majd tőlük dalokat a koncertre, de elárulták, meglepetésekkel is készülnek. Most éppen azon dolgoznak, hogy egy húszfős kórust állítsanak össze: Megasztár 5 és X-Faktor tehetségek után kutatnak, vagyis igazi "hangokat" keresnek, akik majd a csapat mögött léphetnek színpadra huszadik születésnapjukon.

"Terveink szerint hamarosan indul majd egy játék, ahová bárki jelentkezhet. A húsz legjobb énekes egy vokál kórusban fog majd fellépni velünk egy szám erejéig. Most minden a 20-as szám jegyében zajlik körülöttünk, szerintem nemcsak nekik, de nekünk is hatalmas élmény lesz" - magyarázta a STOPnak Sipos Tomi, aki további érdekességeket is elárult a bulival kapcsolatban.

"Nagyszabású koncert lesz egyrészt technikailag, másrészt pedig, mivel jubileumi ünnep, felcsendülnek majd olyan paródiák, melyeket normális körülmények között nem hallhatott a közönség. Lesznek sztárvendégeink is, de, hogy kik ők, maradjon meglepetés. Egy éve készülünk a koncertre, folyamatosan zajlanak a közös próbák, viszont mi megfordítottuk a dolgot: nem a nagykoncertünk után megyünk turnézni, hanem az idei vidéki fellépéseinkkel kapcsolatos reakciók alapján állítjuk össze a műsort. Bízunk abban, hogy nem lesz hiány nevetésben és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de azt hiszem, ez lesz életünk legjobb bulija" - mosolygott Tomi, aki ezúttal nem akarta lelőni a poént, így több részletet nem árult el a jubileumi show-val kapcsolatban.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.