Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 14. 07:45, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Mi történt? - Népzenére vált az egykori kiscsillag?

Mi történt? - Népzenére vált az egykori kiscsillag?

Ádok Zoli dalait eddig a popzenével azonosítottuk, ám a fiatal tehetség mostanság egyre inkább a népdalok felé tendál. Az egykori kiscsillag elárulta döntésének okát is.

Ádok Zolit az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatójában ismerte meg a nagyközönség. A táncos-énekes az Eurovíziós Dalversenyen is képviselte hazánkat Tánclépés című dalával, most viszont valami merőben mást alkotott! Zoli a népzene irányába halad, amiről kiderült: nem is áll olyan messze tőle!


"Új lemezzel és új stílussal készülök. Már játsszák a rádiók a Három álom című dalomat, ami abban különbözik az eddigiektől, hogy nemcsak pop, hanem népzenei elemek is hallhatóak benne. Ez már egy kicsit szélesebb korosztályhoz szól. A dal a szeptember végére készülő új lemezemen jelenik majd meg, addig viszont folyamatos stúdiómunkák várnak rám, illetve a szövegírásban is rész veszek" - mesélte izgatottan a STOPnak Ádok Zoli, akitől megtudtuk, miért örül annak, hogy népdalfeldolgozások is szerepelnek majd az új albumon.


"Négy évig néptáncoltam, igaz, egyszer megbuktam, de az én hibámból: elaludtam és lekéstem a vizsgáról. Végül persze ötöst kaptam! Mindig is nagyon vonzódtam a népzenéhez és a néptánchoz: a kettő keveréke nagyon tetszik!" - árulta el a színész-énekes, aki Farkas Annamarival is énekel, méghozzá a Három álom című dalt, mely a Fábry show-ban debütált.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára