Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 04. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mi történt Stohl Andrással?

Mi történt Stohl Andrással?

Stohl András igazi profi, amit még azok is elismernek, akik májusi ittas vezetése miatt kiakadtak a színész-műsorvezetőre. Éppen ezért volt nagyon furcsa, hogy a minap össze-vissza habogott a kamerák előtt.

Stohl András hosszas távollét után a Való Világ című műsorban tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A műsorvezető olyan rutinosan mozgott a kamerák előtt, mintha egy percet sem hagyott volna ki. Igaz, az elején volt egy kis malőrje Sebestyén Balázzsal, de még abból is igazi rutinos rókaként vágta ki magát. Ráadásul ezt követően vélhetően Balázs orrára koppintottak, ugyanis többé nem alázta műsorvezető társát a kamerák előtt.

Stohl tehát láthatóan jól kezeli a körülötte kialakult helyzetet, és nem látni rajta, hogy valójában igencsak gyötri, ami vele történt. A minap azonban furcsa módon viselkedett a Való Világban. Egyedül vezette a műsort és többször is bakizott, ami tőle meglehetősen szokatlan. A többedik hiba után, még meg is jegyezte, nem tudja, mi van vele. Sokan arra gyanakszanak, Stohl Andráson az elvonási tünetek kezdenek jelentkezni. Ez persze csak feltevés, semmi bizonyíték nincs arra, hogy emiatt viselkedett szokatlanul.

De vajon az RTL Klub meddig nézi el, ha egyik legismertebb műsorvezetője össze-vissza habog a kamerák előtt? Hát, majd meglátjuk. Még az is lehet, hogy mindez csupán egyedi eset volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.