Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2019. Szeptember 12. 08:25, csütörtök | Bulvár

Michael Jackson majdnem meghalt a terrortámadásban

Michael Jackson majdnem meghalt a terrortámadásban

Michael Jacksonnak a szeptember 11-i tragikus reggelen találkozója volt az egyik ikertorony tetején.

Elvileg ott kellett volna lennie a pop királyának a 2001. szeptember 11-i terrortámadás idején az egyik ikertorony tetején, egy hivatalos megbeszélésen - azonban békésen szunyókált reggel, nem ébredt fel. Erről testvére, Jermaine Jackson beszélt a You Are Not Alone: Michael: Through a Brother's Eyes című könyvben.

Állítólag Jacko anyjával, Katherine Jacksonnal beszélgetett előző éjjel, elég hosszan, így későn került ágyba. Mivel nem tudta kialudni magát, nem ment el a találkozóra, ez hosszabbította meg életét.

Mint ismert, 2009. június 25-én Michael Jacksont eszméletlen állapotban találták Los Angelesben, Holmby Hillsben, a North Carolwood Drive-on lévő kastélyában. Conrad Murray, az énekes magánorvosa megpróbálta újraéleszteni a sztárt, de ez sikertelen volt, a popkirály meghalt.

Nem ő volt az egyetlen híresség, aki megúszta aznap a terrortámadásokat. Egy híres színész például annyira berúgott előző este, hogy 10 perccel késte le az ikertoronyba csapódó gépet.

Seth MacFarlane azon az American Airlines-járaton lett volna, amely az egyik ikertoronyba csapódott 2001. szeptember 11-én.

Seth MacFarlane-nek foglalása volt arra az American Airlines gépre, amely az egyik ikertoronyba csapódott a New York-i terrortámadások során. „Jegyem volt arra a repülőjáratra. Azonban előző este ittam, másnapos voltam, és lekéstem a gépet nagyjából tíz perccel" – emlékezett.

Forrás: origo.hu

Főkép: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 17. 16:08, péntek | Bulvár

Meghalt J.R.R. Tolkien fia

Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének, J.R.R. Tolkiennek a fia, aki apja halála után rendezte sajtó alá addig kiadatlan műveit.

2020. Január 17. 15:55, péntek | Bulvár

10 nappal a díjátadó előtt menesztették a Grammy-akadémia elnökét

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét.

2020. Január 16. 17:32, csütörtök | Bulvár

Abszurd forgatási baleset történt az egykori Harry Potterrel

Egy kacsa okozott némi bosszúságot Harry Potter egykori alakítójának, Daniel Radcliffe-nek, miközben a Csodatévők új kiadását forgatta.