Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Szeptember 12. 08:25, csütörtök | Bulvár

Michael Jackson majdnem meghalt a terrortámadásban

Michael Jackson majdnem meghalt a terrortámadásban

Michael Jacksonnak a szeptember 11-i tragikus reggelen találkozója volt az egyik ikertorony tetején.

Elvileg ott kellett volna lennie a pop királyának a 2001. szeptember 11-i terrortámadás idején az egyik ikertorony tetején, egy hivatalos megbeszélésen - azonban békésen szunyókált reggel, nem ébredt fel. Erről testvére, Jermaine Jackson beszélt a You Are Not Alone: Michael: Through a Brother's Eyes című könyvben.

Állítólag Jacko anyjával, Katherine Jacksonnal beszélgetett előző éjjel, elég hosszan, így későn került ágyba. Mivel nem tudta kialudni magát, nem ment el a találkozóra, ez hosszabbította meg életét.

Mint ismert, 2009. június 25-én Michael Jacksont eszméletlen állapotban találták Los Angelesben, Holmby Hillsben, a North Carolwood Drive-on lévő kastélyában. Conrad Murray, az énekes magánorvosa megpróbálta újraéleszteni a sztárt, de ez sikertelen volt, a popkirály meghalt.

Nem ő volt az egyetlen híresség, aki megúszta aznap a terrortámadásokat. Egy híres színész például annyira berúgott előző este, hogy 10 perccel késte le az ikertoronyba csapódó gépet.

Seth MacFarlane azon az American Airlines-járaton lett volna, amely az egyik ikertoronyba csapódott 2001. szeptember 11-én.

Seth MacFarlane-nek foglalása volt arra az American Airlines gépre, amely az egyik ikertoronyba csapódott a New York-i terrortámadások során. „Jegyem volt arra a repülőjáratra. Azonban előző este ittam, másnapos voltam, és lekéstem a gépet nagyjából tíz perccel" – emlékezett.

Forrás: origo.hu

Főkép: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 12:01, vasárnap | Bulvár

Fődíjat nyert Király Levente Piedone nyomában című filmje

Király Levente Piedone nyomában című dokumentumfilmje nyerte el a fődíjat a jubileumi, XV. Göcsej Filmszemlén.

2019. Szeptember 15. 09:10, vasárnap | Bulvár

Budapestre jön a Queen Symphonic show

A Queen együttes legnépszerűbb slágereit rock- és szimfonikus zenekari kísérettel felvonultató show-t december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség.

2019. Szeptember 14. 12:53, szombat | Bulvár

Börtönre ítélték a Született feleségek sztárját kenőpénzes botrány miatt

Tizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon.

2019. Szeptember 14. 09:15, szombat | Bulvár

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian

Az évszázad legjobb filmjei közé sorolta Nemes-Jeles László Saul fia című Oscar-díjas filmjét a The Guardian brit napilap, amely pénteken tette közzé a 2000 után készült legjobb száz film listáját.