Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 26. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Michael Douglas szerint a stressz is okolható a betegségéért

Michael Douglas szerint a stressz is okolható a betegségéért

Az Oscar-díjas színésznél augusztus közepén diagnosztizáltak torokrákot. Douglast azóta kemoterápiával gyógyítják. A kezelés körülbelül nyolc hétig tart.

A színész legutóbb azt nyilatkozta a sok idegeskedés és szorongás, amit az elmúlt hónapokban átélt, közrejátszik abban, hogy beteg lett. De Michael nem csügged, elszántan küzd a rák ellen.

"Ez a fajta rákot a dohányzás és az alkohol okozza, de ez az évem nagyon stresszes volt. Akadtak dolgaim, amiről a sajtó is tudott és olyanok is, amikről természetesen nem." - mondta Douglas.

"Mindig is keményen dolgoztam a szakmában. Tudom, hogy túl leszek ezen is, le fogom győzni a betegséget, de ez beletelhet négy, öt hónapba. Amint újra fogom érezni az ízeket, kinyitok egy kiváló üveg vörösbort." - tette hozzá.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.