Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2010. Június 30. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Micsoda popsi! Ezt feltétlenül látni kell

Micsoda popsi! Ezt feltétlenül látni kell

George Clooney barátnője, Elisabetta Canalis Olaszországban nyaral, és legutóbb motoros hajót vezetett egy tavon, de nem akárhogyan, hanem szexi bikiniben, amely látni engedte csodás popsiját is.

Most már mindenki értheti, hogy miért tetszik George Clooney-nak barátnője, az olasz színésznő és manöken, Elisabetta Canalis. A szép hölgy karcsú, formás, és csodás popsival rendelkezik, amelyet büszkén mutogat.


Legutóbb egy motoros hajót vezetett szexi bikiniben, amely látni engedte tenyérbe mászó popsiját. Persze ez a popsi kizárólag egy férfi tenyerébe mászik.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 09:10, kedd | Bulvár

Az apasági teszt szerint a volt belga király Delphine Boel biológiai apja

Az apasági teszt eredményei szerint II. Albert korábbi belga király a biológiai apja Delphine Boelnek, aki az egykori uralkodó házasságon kívül született gyermekének mondja magát

2020. Január 28. 07:38, kedd | Bulvár

Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció

A galápagosi óriásteknős két kihaltnak tekintett fajának rokonai után kutatnak a szakemberek egy tíznapos tudományos expedíció keretében a csendes-óceáni szigetcsoporton - jelentette be a Galápagosi Nemzeti Park (PNG).

2020. Január 28. 06:15, kedd | Bulvár

Döntött a Mammut Schobert Norbi ügyében

A Mammutban jelenleg található franchise Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja folytatni az együttműködést Schobert Norbival.

2020. Január 27. 13:58, hétfő | Bulvár

15 éve Jóban-Rosszban

A sorozat stábja egy jó nagy tortát is elfogyasztott ennek örömére. Madár Veronika színésznő is megemlékezett arról az Instagramon, hogy január végén 15 éves lett a Jóban Rosszban című magyar sorozat.