Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2010. Június 30. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Micsoda popsi! Ezt feltétlenül látni kell

Micsoda popsi! Ezt feltétlenül látni kell

George Clooney barátnője, Elisabetta Canalis Olaszországban nyaral, és legutóbb motoros hajót vezetett egy tavon, de nem akárhogyan, hanem szexi bikiniben, amely látni engedte csodás popsiját is.

Most már mindenki értheti, hogy miért tetszik George Clooney-nak barátnője, az olasz színésznő és manöken, Elisabetta Canalis. A szép hölgy karcsú, formás, és csodás popsival rendelkezik, amelyet büszkén mutogat.


Legutóbb egy motoros hajót vezetett szexi bikiniben, amely látni engedte tenyérbe mászó popsiját. Persze ez a popsi kizárólag egy férfi tenyerébe mászik.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban