Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 12. 14:07, csütörtök | Helyi

Miért nehéz manapság megbízható szakembert találni?

Miért nehéz manapság megbízható szakembert találni?

Rövid interjú Horváth Attilával (vagy ahogy a legtöbben ismerik: „a redőnyös Attila”), aki több, mint 17 éve foglalkozik redőnyökkel és árnyékolástechnikával.

InfoGyőr: Attila, miért nehéz manapság megfelelő szakembert találni az árnyékolástechnika területén?


H.A.: Jó szakembert találni talán soha nem volt olyan nehéz, mint mostanság. Győr-Moson-Sopron megyében az ország többi régiójához képest is ugrásszerűen megnőtt az építkezések száma, ez és az utóbbi években tapasztalható szakemberhiány pedig azt eredményezte, hogy pl. kisebb munkákra nem, vagy alig lehet találni megfelelő szakembert. Ez a tendencia nem csak az árnyékolástechnika területén van jelen, hanem az egész építőipar küzd ezzel a problámával.

InfoGyőr: Mit tapasztalsz, mennyire van bizalom a lakosság részéről a szakemberek irányában?

H.A.: Minden szakmának megvan az a sajátossága, hogy sok olyan ügyféllel kerülsz kapcsolatba, aki korábban már csalódott egyik-másik szakemberben. A egyik legnagyobb problémának azt látom ezeknél az embereknél, hogy nehéz velük bizalmi viszonyt kialakítani a korábbi csalódások miatt. Nekem a legnagyobb örömöt azok az elégedett ügyfeleim jelentik, akik utána továbbajánlanak ismerőseiknek, barátaiknak, mint megbízható és korrekt szakembert.

InfoGyőr: Mit tanácsolsz azoknak, akik nyílászáró vagy árnyékolástechnika területén szakembert keresnek, mire figyeljenek oda?

H.A.: Sajnos, sok olyan cég és szakember van, aki tudatosan megtéveszti az embereket. Ne higgyünk azoknak a cégeknek, akik kimagasló kedvezményeket ígérnek, mert ilyen nincs. Ami talán a legfontosabb, hogy komplett árat kérjünk az adott munkára. Ez azt jelenti, hogy például egy új redőny beszerelésénél az árnak tartalmaznia kell az új redőny árát, a régi kiszerelését, az új beépítését, a kiszállást, tehát minden felmerülő költséget onnantól kezdve, hogy a szakember megérkezik, egészen addig, amíg átadja a munkát.

InfoGyőr: Mi az, ami miatt bátran keressenek Téged?

H.A.: Két dologra különösen büszke vagyok a munkámmal kapcsolatban. Először is nekem „A KIS MUNKA IS MUNKA”. Sok szakember szinte nem is foglalkozik, olyan ügyfelekkel, akiknél például csak 1 db redőnyt kell kicserélni. Számomra ők is ugyanolyan fontosak, mint azok, akik egy komplett családi ház kivitelezésével bíznak meg. A másik, hogy nekem 1999 óta ugyanaz a telefonszámom ( 06-30/235-0927), ez talán a megbízhatóságom legfőbb jele: minden eddigi munkámat vállalom bárki előtt.


Amit még fontos megemlítenem, hogy nagyon sokan azért nem mernek felhívni, mert azt gondolják, hogy Mosonmagyaróvárról biztosan magas áron fogok kimenni egy csornai vagy soproni munkát megcsinálni.

Szeretném ezt a kétséget eloszlatni: GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE TELJES TERÜLETÉN INGYENESEN MEGYEK KI BÁRHOVA! Ezt nagyon sokan nem vállalják, talán én vagyok az egyetlen ebben a régióban.

Illetve még egy dologról beszélnék: mivel a gyártókkal is kapcsolatban állok, így a termékeket jó áron tudom biztosítani az ügyfeleimnek, és természetesen mind a termékekre, mint az elvégzett munkára garanciát vállalok. A megbeszélt határidőket pedig betartom.

A cikk végére Attila elérhetőségei:

Telefonszám:06-30/235-0927

E-mail cím:redonyosattila@gmail.com

Weboldal:http://www.redonyosattila.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense