Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Január 09. 07:49, hétfő | Sport
Forrás: FFT-goal.com

Miért nem örült a góljának Ronaldo? - VIDEÓ

Miért nem örült a góljának Ronaldo? - VIDEÓ

A Real Madrid tegnap este 5–1-re legyőzte a Granadát a spanyol bajnokságban. Az utolsó madridi gólt Cristiano Ronaldo szerezte, aki képtelen volt akár a legcsekélyebb gólörömre. Vajon miért?

„Nincs vele semmi gond, jól van!” – mondja Sergio Ramos. „Egy olyan profi futballista, mint Cristiano tapasztalatával elképzelhető, hogy bosszús lehet, ha nem jönnek össze neki a dolgok. Mindannyian tudjuk, hogy a csapatot teljes erejéből szolgálja, és a gólja utáni gesztus csak a méreg jele volt, semmi más.” – mondja Aitor Karanka. De mi az igazság?

Cristiano Ronaldo messze van a csúcsformájától. A Málaga elleni kupameccsen képtelen volt gólt lőni és a Granada elleni is csak a hajrában volt eredményes, mikor már bebiztosította a győzelmét a Real. Ronaldo egyelőre hallgat arról, miért nem volt hajlandó örülni a góljának. Vajon meddig...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g