Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Február 18. 07:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Miért mond 9 év után mást, mint eddig?

Miért mond 9 év után mást, mint eddig?

Lényegében a férje megölésével vádolja Jimmy feleségét egy hölgy, aki azon a végzetes estén ott volt az énekes csepeli otthonában. A házban ott volt, de a hivatalos megállapítások, a hatósági vizsgálat szerint közvetlenül mégsem vo

Hulé Éva nem volt jelen a legfontosabb pillanatban, és ezt hivatalosan eddig ő maga sem tagadta. Ugyanis a tragédia pillanatában már kiment a szobából, s elindult lefelé a lépcsőn. Csak Edit asszony segélykiáltására fordult vissza, s lépett be újra a szobába. A hivatalos jegyzőkönyvben szereplő tanúvallomásban, s azóta számtalan interjúban ezt állította ő maga is. Közel egy évtized után most viszont egy másik verzióval próbálkozik. Vajon mi vezérli? A Story szerkesztősége egy hozzá intézett nyílt levélben megkísérel rávilágítani a valódi indítékokra.

"T. Cím! Tisztelt Hulé Éva! Bár Ön Jimmy halálának szemtanújaként tünteti fel magát, valójában nem az. A hivatalos vizsgálati jegyzőkönyv szerint, amely az Ön tanúvallomásán is alapul, nem volt jelen az emeleti szobában, amikor a Zámbó Imre életét kioltó pisztoly eldördült. Már korábban kilépett onnan, és elindult lefelé a lépcsőn, s csak Edit asszony kétségbeesett segélykiáltására ment vissza. Ha ez így volt, miért állítja utólag, hogy bármit is látott volna a sorsdöntő pillanatokból?"

A levél további izgalmas részletei, kőkemény kérdésekkel a Story e heti, exkluzív címlapsztorijában!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.