Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Augusztus 08. 07:45, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Mihalecz: "Gratulálok a Győrnek, hogy egyre több magyar szót hallani a kispadról!"

Mihalecz:

Egygólos győzelmet aratott a Balaton-partján szombaton este a Győri ETO FC. A zöld-fehérek veretlenek a bajnokság 4. fordulója után, és a táblázat első helyét foglalják el.

A két csapat szakvezetője így értékelt az 1-0-ás győri győzelem után.

Mihalecz István (képen, Siófok): - A legnagyobb tanulság, hogy ugyanazon a hőfokon kell folytatnunk, ahol az előző mérkőzésen abbahagytuk. Ezúttal az utolsó 15-20 percben értünk el arra a szintre, hogy merjünk játszani, ez pedig kevés. Nem feküdt nekünk az, hogy futnunk kellett az eredmény után, magasabb koncentrációval kellett volna játszanunk. A gól egy figyelmetlenség eredménye, úgy gondolom, a hátrányba kerülésünk után volt néhány olyan szituáció, amikor bizonytalanok voltunk, ugyanakkor úgy érzem, a védelmet mintha jobban megzavarta volt Aleksidze gólja, mint a többi játékost. Ha egy másik oldalról közelítem meg, akkor azt is mondhatnám, hogy minket érintett rosszul Simon András sérülése... Egy Győr ellen nem elég 15-20 jó perc, ha az egész találkozó során úgy futballoztunk volna, mint a hajrában, akkor máshogy is alakulhatott volna. Gratulálok a vendégeknek, azért pedig különösen, hogy mérkőzés közben egyre több magyar szót hallani a kispadról a pálya felé!

Csertői Aurél (Győri ETO): - Az Újpest ellen ragyogóan játszott a Siófok, ennek tudatában bátrabbnak kellett lennünk. A gól után is voltak lehetőségeink, a hazaiak csak pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni, mely szituációkat tökéletesen megoldottuk. Úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Minden mérkőzés más, ám most még jobban kell koncentrálni, illetve felrázni a játékosokat, hogy ne elégedjenek meg ennyivel. Pozitív, hogy ennyi szurkoló elkísérte a csapatot, köszönjük, hogy mindvégig fantasztikusan buzdítottak minket.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.