Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 19. 07:16, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu

Mikor a legizgatóbb egy nő? Megvan a válasz!

Mikor a legizgatóbb egy nő? Megvan a válasz!

Ha egy nő igazán vonzó akar lenni, ne használjon parfümöt vagy dezodort, mert nemcsak a nőkre hat a férfiak testszaga, hanem a férfiakra is a nőké. Sikerült kísérletileg is bizonyítani, hogy a férfiaknak akkor tetszik egy nő illata igazá

A kísérlet során egyes hölgyek három napon át ugyanabban a pólóban aludtak fogamzóképességük csúcsán, majd a pólókat megszagoltatták férfiakkal, és persze tiszta pólókat is megszagoltattak. Kiderült: a férfiaknak az izzadtságot tartalmazó pólók nemcsak kellemesebb illatúak voltak, de a tesztoszteronszintjük is megemelkedett az illat hatására. Mint ismeretes, a tesztoszteron a férfias viselkedést segíti elő, egyszóval "kanosít". Tehát a folyamat oda-vissza működik. A nő fogamzóképes, ekkor a férfi a nő illatától beindul, a nő pedig a kanos férfitól indul be. Persze ma már a fogamzásgátlás miatt a szeretkezésből nem kötelező, hogy gyermek származzon.

Korábban vizsgálatokkal azt is kimutatták, hogy azok a nők, akik fogamzásgátló tablettát szednek, érzéketlenné válhatnak a férfiak szagára, ezért ha meg akarják találni az ideális társat, és biztosra akarnak menni, jobb, ha szüneteltetik a tabletta szedését.

Forrás: STOP/Daily Mail


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő