Városlista
2019. június 27, csütörtök - László

Hírek

2010. Január 19. 07:16, kedd | Belföld
Forrás: Stop.hu

Mikor a legizgatóbb egy nő? Megvan a válasz!

Mikor a legizgatóbb egy nő? Megvan a válasz!

Ha egy nő igazán vonzó akar lenni, ne használjon parfümöt vagy dezodort, mert nemcsak a nőkre hat a férfiak testszaga, hanem a férfiakra is a nőké. Sikerült kísérletileg is bizonyítani, hogy a férfiaknak akkor tetszik egy nő illata igazá

A kísérlet során egyes hölgyek három napon át ugyanabban a pólóban aludtak fogamzóképességük csúcsán, majd a pólókat megszagoltatták férfiakkal, és persze tiszta pólókat is megszagoltattak. Kiderült: a férfiaknak az izzadtságot tartalmazó pólók nemcsak kellemesebb illatúak voltak, de a tesztoszteronszintjük is megemelkedett az illat hatására. Mint ismeretes, a tesztoszteron a férfias viselkedést segíti elő, egyszóval "kanosít". Tehát a folyamat oda-vissza működik. A nő fogamzóképes, ekkor a férfi a nő illatától beindul, a nő pedig a kanos férfitól indul be. Persze ma már a fogamzásgátlás miatt a szeretkezésből nem kötelező, hogy gyermek származzon.

Korábban vizsgálatokkal azt is kimutatták, hogy azok a nők, akik fogamzásgátló tablettát szednek, érzéketlenné válhatnak a férfiak szagára, ezért ha meg akarják találni az ideális társat, és biztosra akarnak menni, jobb, ha szüneteltetik a tabletta szedését.

Forrás: STOP/Daily Mail


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 20:58, szerda | Belföld

Fellendült a gasztroturizmus a Balatonnál: Megjelent a Balatoni Gasztronómi Kalauz

Megjelent a Balaton gasztronómiai élményeit bemutató kalauz a Magyar Konyha nyári számának mellékleteként.

2019. Június 26. 18:08, szerda | Belföld

Kevesebb görögdinnye teremhet idén

A tavalyinál 10-15 százalékkal kevesebb, 160-180 ezer tonna görögdinnye-termésre számít a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke idén.

2019. Június 26. 17:53, szerda | Belföld

Kigyulladt egy busz Óbudán - FOTÓK

A Farkastorki út és a Királyhelmec utca kereszteződése közelében csaptak fel a lángok szerdán dél körül. Senki sem sérült meg, a busznak viszont csak a váza maradt meg, teljesen kiégett.

2019. Június 26. 17:00, szerda | Belföld

Fokozódó allergiás tüneteket hozhat az újabb hőhullám

Keringési panaszokat és fokozódó allergiás tüneteket is hozhat a csütörtökig tartó hőhullám – hívta fel a figyelmet Pintér Ferenc „meteogyógyász” az M1-en és a Kossuth rádió közös műsorblokkjában.