Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2020. Február 04. 14:31, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Mikrofon, labda és négy gyerek - VIDEÓKKAL

Mikrofon, labda és négy gyerek - VIDEÓKKAL

Nincs könnyű dolga Rickynek a mindennapok megszervezésében.

Az egykori Picasso Branch-ből ismertté vált énekes a közelmúltban ugyanis két új zenei formációt is alapított, rendszeresen focizik miközben feleségével közösen négy gyermeküket is nevelik.

Hogy néz ki egy napod?

Ricky: Hangosan… Négy gyerek mellett még ráadásul jó korán kezdődik. Nem számít, ha én például előző este későn, vagy még aznap hajnalban érek haza egy fellépésről. A nagyobbaknak Iskola és óvoda van, a legkisebb meg 2 éves. Ő még eléggé sajátosan kezeli a reggel és este fogalmakat. Ritkán tudok velük lenni esténként, ezért nagyon fontos, hogy a reggeleket együtt töltsük. Aztán délelőtt stúdióban vagyok. Nemrég fejeztük be közös duettünket, a ’Képzeld, hogy élsz’-t Miss Beevel, most pedig újra egy szóló dalon dolgozom.

Nemrégiben kiváltál egy olyan zenekarból, akikkel az elmúlt 10 évben az ország minden jelentős rendezvényén felléptetek. Nehéz volt a döntés és egyáltalán miért léptél ki?

Ricky: Sosem könnyű ennyi év közös emlék után meghozni egy ilyen döntést, de sok szempontból nem egyeztek az elképzeléseink, így a PartYssimo ősz óta nélkülem folytatja tovább. Azóta, - úgy érzem – mintha megnyílt volna az addig kissé beszűkült zenész közeg. Annyi újfajta elképzelésem van, és nagyon szerencsés vagyok, hogy sok új és nagyon tehetséges muzsikussal sodort össze az élet. Mindig is szerettem a picit intimebb, visszafogottabb bensőséges élőzenét. Így született a Just b’coz trió. De azért aki jól ismer, vagy járt már a koncertemen, az jól tudja, hogy igazán akkor érzem magam elememben, ha közönség táncol és bulizik. Ezért hoztam össze a Ricky Party’n formációt. Ebben heten vagyunk a színpadon ezért elengedhetetlen a rendszeres próba.

Fizikailag hogy lehet ezt bírni?

Ricky: A kérdés jogos. A nagyzenekari koncerteket a közönséggel együtt végigtáncolom a színpadon. Mondjuk biztosan nem bírnám, ha nem lenne része az életemnek a rendszeres sport. Tagja vagyok az Andonik Médiaválogatottnak immér 13 éve. Egykori válogatott labdarugókkal (Keller József, Nagy Anett, Bárányos Zsolt Stb.) közélti személyiségekkel (Hajdú B. István, Szebeni István, stb), zenészekkel (Gájer Bálint, Cozombolis, Torres Dani, Palcsó Tamás, stb) lépünk pályára foci gálákon, jótékonysági rendezvényeken. Ilyenkor még énekelni is szoktam a sportnapon.

Milyen terveid vannak a jövőre?

Ricky: 2020 a megújulás éve…legalább is számomra… Azt gondolom a célok arra kellenek, hogy az embert útnak indítsák, hisz tudjuk nem a cél, hanem az oda vezető út ami kitölti az életünket. Van konkrét elképzelésem arról, hogy kell kinézzen egy igazi Showzenekar ami nélkülözhetetlen egy fontos eseményen, legyen az esküvő, évforduló, szülinap, bál, vagy céges rendezvény. Csapatomat is úgy verbuváltam, hogy ebben kísérjenek, és a közös célokban higgyünk. Szeretném, hogy a gyerekeim amikor felnőnek, büszkék legyenek arra amit apa adott a közönségnek!

Címkék: éneklés, foci, ricky, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:02, vasárnap | Bulvár

Le akart hajtani egy gyalogos lépcsőn autóval, nem volt jó ötlet

A veszprémi rendőrök előállították a sofőrt.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.