Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2013. Szeptember 11. 12:43, szerda | Bulvár
Forrás: dailymail.co.uk

Mikrohullámsütőbe tették a kiscicát a tinilányok, majd levideózták

Mikrohullámsütőbe tették a kiscicát a tinilányok, majd levideózták

Szörnyű állatkínzásra vetemedett két tinilány. Nyolc hetes kismacskájukat a mikróba helyezték, majd levideózták és megosztották Twitteren.

Természetesen a Twitter közösség felhasználói közt felháborodás tört ki, ahogy látták az ijedt macskát a mikrohullámsütőben. A cselekmény állatkínzásnak minősült, ráadásul a lányok még kuncogtak is a videó alatt.

A kismacska szerencsés módon túlélte az esetet, és a káros mikrohullám sugarak nem csorbították egészségét. Azóta a kismacska egy állatmenhelyre került és átnevezték Csodának.

Érdekesség -

Az esemény kapcsán felmerül a kérdés, egy interneten terjedő legenda esetében. Úgy hírlik, hogy egy asszony mikrohullámsütőbe tette macskáját, hogy megszáradjon. Ennek következtében a macska elpusztult. A nő beperelte a mikrohullámsütő forgalmazóját, hogy a használati utasításban nem szerepel, hogy macskát nem lehet belehelyezni a sütőbe. A nő pert nyert.

Fotó:dailymail.co.uk

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?

2020. Július 01. 17:11, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Sertésszűz öregszakácsmester - VIDEÓ

Tudtátok, hogy Magyarország spárga termesztésben nagyhatalomnak számít? Mire jó ez a zöldségféle? Robi főzés közben ezekről is mesél nekünk a videóban!