Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Szeptember 30. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: A-Z PRodukció

MikulásGyár - Hol a maradék 67.000?

MikulásGyár - Hol a  maradék 67.000?

Tavaly 133.000 rászorulónak tette szebbé és meghittebbé a karácsonyát a MikulásGyár, idén ezt a számot a minimumnak tűzték ki az ország legnagyobb jótékonysági rendezvényének szervezői. „Az idei célunk, hogy legalább 200.000 rászo

"Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen már most szeptember végén van annyi támogatónk, hogy a tavalyi számot elérjük, de úgy érezzük, hogy nem állhatunk le a munkával, hiszen sajnos nem „csak” 133.000 rászoruló él az országunkban, s mi minél több családnak szeretnénk segíteni.” – mondta Zsolnai Endre, a MikulásGyár tulajdonosa.

Arra a kérdésre, hogy hogyan tudnák túlszárnyalni a 133.000-es számot, Zsolnai Endre azt válaszolta, hogy „ha még lenne minimum 3 olyan hazai cég vagy kormányzati szerv, aki támogatná a MikulásGyárat, akkor könnyedén tudnánk segíteni további 67.000 rászorulónak”.

A MikulásGyár rendezvényigazgatója, Bóta Renáta hozzátette, hogy nem csak anyagi javakkal lehet támogatni a gyár munkáját, hiszen „kiírtunk egy, felhívást a hazai vállalatok HR igazgatóinak, miszerint önkéntesek toborzásával is segíthetik a jótékonysági rendezvényünket. A felhívás célja, hogy a vállalatok engedjék el egy-egy napra munkatársaikat önkéntes munkát végezni a MikulásGyárba. Remélem lesz legalább 20-30 cég, aki felajánlja a segítségét, szeretnénk, ha legalább 100 önkéntes dolgozhatna a gyárban.”

S azokra a cégekre is gondoltak, akik szeretik összekötni a kellemeset a hasznossal, hiszen idén először lehetőséget biztosítanak a hazai vállalatoknak, hogy a MikulásGyár területén tarthassák a karácsonyi party-jukat. „Úgy hisszük ennél meghittebb és különlegesebb helyszínt nehezen lehet találni, hiszen decemberben az egész Felvonulási teret körbe járja a szeretet, az összetartás és az önzetlen magatartás érzése, s ez olyan felülmúlhatatlan élményt biztosít mindenki számára, amelyet akarva sem lehetne megteremteni.” – mondta Bóta Renáta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.