Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2018. December 20. 14:20, csütörtök | Külföld

Mikulások verekedtek Ukrajnában

Mikulások verekedtek Ukrajnában

Két Mikulás verekedett össze az ukrajnai Odesszában, mert az egyik átment a másik területére.

Az idősebb Mikuláshoz odament egy kislány, hogy fényképet csináljon vele. Ez nem tetszett a fiatalabb Mikulásnak, mivel az az ő területe volt - írja a Mirror. Megkérte az idősebb férfit, hogy menjen el onnan, mire az kérdés nélkül megütötte a férfit.

A verekedés közben a fiatalabb férfiról még a Mikulás ruha is leszakadt, mindez az utcán sétáló gyerekek szeme láttára történt. Egy hókirálynőnek öltözött hostess próbálta lenyugtatni a Mikulásokat, de nem sikerült, végül a rendőrségnek kellett leállítania a verekedést.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 24. 14:07, vasárnap | Külföld

Enyhített a korlátozásokon Koszovó

A kedvező járványmutatók fényében a koszovói kormány vasárnaptól enyhített a korlátozásokon, rövidült a kijárási tilalom, hosszabb ideig tarthatnak nyitva a vendéglátóhelyek, és többen vehetnek részt a rendezvényeken

2021. Október 24. 11:14, vasárnap | Külföld

A fertőzöttek száma 243,3 millió, a halálos áldozatoké több mint 4,943 millió a világon

A világon 243 337 931 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 4 943 041 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai szerint.

2021. Október 24. 09:04, vasárnap | Külföld

A késő esti programokhoz védettségi igazolásra van szükség Szerbiában

Védettségi igazolásra van szüksége szombattól Szerbiában azoknak, akik 22 óra után szeretnének a vendéglátó- és szórakozóhelyek beltéri részében tartózkodni,

2021. Október 24. 07:00, vasárnap | Külföld

Visszautalják az első járványhullám idején kiszabott bírságokat Spanyolországban

Spanyolországban visszautalják az embereknek az első járványhullám idején, a korlátozások megszegéséért kiszabott bírságokat - számolt be a spanyol sajtó az ügyben felállított tárcaközi munkacsoport döntéséről szombaton.