Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2010. Július 02. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Milliárdos lesz a válás után a megcsalt modell

Milliárdos lesz a válás után a megcsalt modell

Lelkiekben ugyan egy darabig még nem lesz jól Elin Nordegren, de anyagi problémái nem lesznek, mivel hétszázötven millió dollárt kap Tiger Woodstól a hűtlensége miatt.

A világtörténelem legdrágább ismert válását fogják hivatalosítani a jövő héten. Ami azt jelenti, hogy Tiger Woods kicsivel több, mint egymilliárd dolláros vagyonának kétharmadát odaadja megcsalt nejének. Elin Nordegren így Amerika egyik leggazdagabb nője lesz, a hétszázötven milliójával, ami forintban olyan sok milliárd, hogy nem merjük leírni, de az árvízkárokat fedezné - olyan tíz évig. De persze nemcsak zöldhasút, hanem egy svéd és egy floridai otthont is kap, emellett két gyermekük felügyeleti joga is az övé. A csalfa golfos pedig nem vihet barátnőt a csemeték közelébe, kivéve, ha feleségül veszi.


Tiger és az egykori modell házassága tavaly novemberben ment tönkre, amikor a golfbajnok beismerte csalfaságát. Illetve akkor csak azt, hogy egy nővel volt viszonya, de azóta már számolatlan hölgy került elő, akiket szintén Elin háta mögött kényeztetett. A botránytól Woods Amerika hőséből, egy nevetséges pojáca lett, akit még a nőügyei ellenére sem lehet igazi férfinak tekinteni, mert úgy menekült az őt golfütővel üldöző felesége elől, mint egy nyuszi.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 16:05, szerda | Bulvár

Nick Mason, LP és Marcus Miller is fellép idén a Budapest Parkban

Nick Mason, a Pink Folyd dobosa zenekarával június 22-én a Budapest Parkban játszik, mellette LP (július 8.) és Marcus Miller (július 15.) koncertjét is bejelentették szerdán a szervezők.

2020. Február 19. 06:30, szerda | Bulvár

Új-zélandi koncertjeit is lemondta Elton John

Elton John tüdőgyulladása miatt a hétre tervezett további két fellépését is lemondta Új-Zélandon. A brit sztár azonban megígérte, hogy visszatér és jövő januárban megtartja az elmaradt koncerteket.

2020. Február 18. 19:52, kedd | Bulvár

Natalia Oreiro Evita szerepébe bújik

Tévésorozat készül az argentin Eva Perón életéről és haláláról, a főszerepben az itthon is ismert Natalia Oreiro lesz látható.

2020. Február 18. 18:12, kedd | Bulvár

Ozzy Osbourne lefújta turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.