Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2010. Július 02. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Milliárdos lesz a válás után a megcsalt modell

Milliárdos lesz a válás után a megcsalt modell

Lelkiekben ugyan egy darabig még nem lesz jól Elin Nordegren, de anyagi problémái nem lesznek, mivel hétszázötven millió dollárt kap Tiger Woodstól a hűtlensége miatt.

A világtörténelem legdrágább ismert válását fogják hivatalosítani a jövő héten. Ami azt jelenti, hogy Tiger Woods kicsivel több, mint egymilliárd dolláros vagyonának kétharmadát odaadja megcsalt nejének. Elin Nordegren így Amerika egyik leggazdagabb nője lesz, a hétszázötven milliójával, ami forintban olyan sok milliárd, hogy nem merjük leírni, de az árvízkárokat fedezné - olyan tíz évig. De persze nemcsak zöldhasút, hanem egy svéd és egy floridai otthont is kap, emellett két gyermekük felügyeleti joga is az övé. A csalfa golfos pedig nem vihet barátnőt a csemeték közelébe, kivéve, ha feleségül veszi.


Tiger és az egykori modell házassága tavaly novemberben ment tönkre, amikor a golfbajnok beismerte csalfaságát. Illetve akkor csak azt, hogy egy nővel volt viszonya, de azóta már számolatlan hölgy került elő, akiket szintén Elin háta mögött kényeztetett. A botránytól Woods Amerika hőséből, egy nevetséges pojáca lett, akit még a nőügyei ellenére sem lehet igazi férfinak tekinteni, mert úgy menekült az őt golfütővel üldöző felesége elől, mint egy nyuszi.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban