Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2011. November 06. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Milliomossá teszi Détár Enikőt a TV2

Détár Enikő is csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A vörös színésznő egy tehetős szállodatulajdonost alakít majd a TV2 sikersorozatában, ahol Bodolai Böbével készül üzletet kötni.

- Nagyon boldogan vállaltam el a felkérést, bár korábban sohasem gondoltam arra, hogy egyszer majd a Jóban Rosszban csapatához igazolok. De örülök, hogy így alakult - árulta el Détár Enikő az Új Ásznak.

- Szőke Melinda, akit életre keltek, gazdag, nagy utazó, jó karban lévő, élete közepe felé járó asszony, aki pontosan tudja, hogyan kell a különféle társadalmi közegekben szerepelni. Sokat megenged magának, flörtöl, vásárolgat, és azt nézi, hogy neki mi a legjobb - tette hozzá a színésznő, aki azt is elmondta, hogy családjával együtt nézi majd meg a leforgatott epizódokat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.