Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2012. Május 09. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Méltatlannak érezte a Klapka család, hogy sem a rokonok, sem pedig a rajongók nem tudják leróni tiszteletüket a karácsonykor elhunyt énekesnő emléke előtt, ezért úgy döntöttek, síremléket állítanak Zsuzsinak.

A milliós márványdíszt közösen tervezték meg, és a szakemberek máris nekiláttak a nem mindennapi emlékmű elkészítésének.

- Anyák napján összeült az egész család és kellemes hangulatban elfogyasztottuk az ebédet. Egyáltalán nem szomorkodtunk, csakis a szép emlékeket elevenítettük fel. Vidám képeket nézegettünk és nagyon sokat mosolyogtunk - kezdte az Új Ásznak Klapka, aki bármennyire is szerette volna feledtetni családjával a szörnyű tragédia nyomasztó emlékét, még egy elintézetlen feladat várt rájuk.

- Dennis, a nagyobbik fiam egyedül ment ki intézkedni a temetőbe, hogy méltó síremléket tudjunk állítani édesanyjának. Eddig sajnos nem volt olyan hely, ahol leróhattuk volna tiszteletünket Zsuzsi előtt a temetőben, mivel a hamvait szétszórták a szökőkúttal, ezért éreztük szükségét a márvány emlékműnek. A Fiumei úton, a temető hátsó részén van olyan rész, ahová az urnákat tudják elhelyezni a hozzátartozók. Ugyan Zsuzsi hamvait már nem tudjuk ide elhelyezni, de legalább a virágot lesz hova rakni - folytatta a napilapnak az aranyember.

- A fiam tíz évre megváltotta a sírhelyet, kifizetett minden költséget és megrendelte a kék márvány emlékművet, melyen arany felirattal lesz olvasható a név, és hogy mettől meddig élt - mesélte a tehetős üzletember, aki többek közt azt is elárulta, hogy mekkora a költsége a családja által tervezett "síremléknek".

- Nem számít a pénz! Bérlése tíz évre közel negyvenezer forint, tehát nem egy nagy összeg. A márványdísz pedig várhatóan egymillió forintba fog kerülni - tette hozzá.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 05. 12:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Club szendvics - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy is készül egy igazi club szendvics, és egy ezzel kapcsolatos legendát is megoszt a videóban! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 05. 09:00, szerda | Bulvár

Andonik Retro Minifesztivál a Balaton északi partján - Werkfilmmel

Hajó helyett platón érkezett az Andonik Sztárválogatott a Balatonra!