Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2020. Január 23. 12:50, csütörtök | Belföld

Milliós értékben lopott a tehervonatról

Milliós értékben lopott a tehervonatról

A mosonmagyaróvári rendőrök elfogtak egy károlyházi férfit, aki egy tehervonat vagonjain szállított pótkocsikról több millió forint értékben lopott.

A károlyházi vasútállomás biztonsági őrei jelentették a rendőröknek, hogy november 14-én hajnalban egy ismeretlen elkövető egy állomáson veszteglő teherautó vagonjairól több millió forint értékben lopott.

A tolvaj kivágta a vagonokon szállított pótkocsik pongyváját, és 12 karton motorolajat, továbbá 28 főzőlapot vitt magával.

A mosonmagyaróvári rendőrök tanúkat kerestek, majd azonosították a tolvajt, egy károlyházi férfit. A férfi lakásán január 21-én házkutatást tartottak, és az ellopott főzőlapok közül négyet megtaláltak, és lefoglaltak - írja a police.hu.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 02. 06:00, hétfő | Belföld

MÁV: hétfőtől több pótlóbusz segíti az utazást a győri vasútvonal felújítása idején

Hétfőtől több pótlóbuszjáratot állít forgalomba a MÁV a győri vasútvonal felújítása idejére Bicske, Tatabánya és Budaörs térségében - közölte a vasúttársaság vasárnap az MTI-vel.

2023. Október 01. 10:57, vasárnap | Belföld

Nemzeti Vágta - Ma rendezik a döntőt

A hétvégén Szilvásváradon minden a lovakról szól: a Nemzeti Vágta vasárnapi döntőjét idén először Budapesten kívül, a lipicai ménes otthonában rendezik meg, az eseményt vasárnap 15 órától a Duna televízió élőben közvetíti.

2023. Október 01. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: