Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 11. 11:05, péntek | Bulvár

Milliós gázsit bukott Demjén Ferenc

Milliós gázsit bukott Demjén Ferenc

Demjén Ferenc péntekre meghirdetett kaposvári koncertje elmarad, és egyértelműen a zenekaron kívüli okok miatt, nemhiába dühös a zenekarvezető.

Május 11-ére, azaz péntekre hirdettek Demjén-koncertet Kaposváron, de az utolsó pillanatban lemondták. A zenekar sietett mihamarabb jelezni, hogy nem egészségügyi problémák miatt marad el a koncert, hanem – ahogy írják Facebook-posztjukban – rajtuk „kívül álló körülmények miatt”.

"Kedves Rajongók!

Rajtunk kívülálló körülmények miatt, a Kaposvárra meghirdetett koncert elmarad.
Demjén Ferenc és zenekara nagy örömmel készült a pénteki koncertre, megismételve a 2016-os év végi koncert fergeteges hangulatát.
Mielőtt bármiféle találgatás, vagy hamis híresztelés kapna szárnya, leszögezzük Demjén Ferenc kiváló egészségnek örvend, nem betegség miatt marad el a koncert. Oly annyira nem, hogy másnap, azaz május 12-én Győrszentivánban koncertezik, ahová sok szeretettel várjuk a Demjén rajongókat.
Megértéseteket köszönjük!" - írták közösségi oldalunkon.

Demjén Ferencet a Blikk kereste fel, akiknek azt mondta,

Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező.

A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem. A szervező mostanáig nem mert személyesen felhívni. A zenekarom egyik tagjától kellett megtudnom, hogy elmarad a kaposvári buli, mert »anyagilag nem jön ki«, amit azért nem tudok elhinni, mert a plakáton is látszik, milyen sok szponzort szerzett a szervező. Mellesleg ezt a plakátot csak kevesen látták. Azt hallottam, csak néhány helyen lett kitéve. Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozásonés ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk.”

"A plakáton valóban 30-nál is több szponzor van feltüntetve. Az anyagi veszteségről Demjén azt mondta a lapnak, hogy „itt nemcsak az én gázsimról van szó, hanem a zenészeimnek és a produkció többi alkalmazottjának a javadalmazásáról. Nem akarok összeget mondani, annál is inkább, mert arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy fizetnek-e kártérítést. Igazolni tudom, hogy erre a napra lett volna másik meghívásom.”

A Blikknek Demjén Ferenc nem cáfolta, hogy milliós tételről van szó.

A lap megkereste a koncertszervezőt is, akik szűkszavúan annyit mondtak, „Demjén nem betegedett meg. Nem egészségi, hanem kívülálló okok miatt nem tudjuk a koncertet megtartani, de ennél többet nem kívánok mondani. A jegyek a megvásárlás helyén visszaválthatók.”

Forrás: origo.hu

Kép: Demjén Ferenc Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára