Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 26. 09:06, kedd | PR
Forrás: (x)

Milyen előnyei vannak a kültéri burkolatok használatának otthonunkban?

Milyen előnyei vannak a kültéri burkolatok használatának otthonunkban?

Szeretné otthonunkban felfrissíteni az autófelhajtót vagy a teraszt? A kültéri burkolatok és térkövek erre kiválóan alkalmasak: az összefonódó darabok minden lakóteret pezsgő és szórakoztató térré varázsolják.

Akár autóval parkolunk rá, akár egy finom ital mellett pihenünk rajta a napon, néhány esztétikus járólappal nem lehet nagyot tévedni. A vonzó megjelenés mellett azonban egyéb előnyöket is rejt a kültéri burkolatok használata – mutatjuk a legfontosabbakat.

Rendkívül tartósak

Egy minőségi kőburkolat sose reped meg és nem töredezik. Ezenkívül hatékonyan képes ellenállni a hideg és meleg éghajlatnak egyaránt, más szóval nem tágul és zsugorodik szélsőséges hőmérsékleti körülmények között sem. Egy jól megválasztott kültéri burkolat hosszú élettartammal rendelkezik, miközben biztonságos közlekedést biztosít az ottlakók számára egész évben. Tipp: a STAR STONE prémium burkolatok átlag feletti csúszásállósági és fagyás-kiengedési mutatókkal rendelkeznek, és évtizedekig megfelelően bírják a strapát – mindennek a tetejébe roppant mutatósak is.

Egyszerűen kijavíthatók a hibák

Ha esetleg mégis valami oknál fogva megsérül választott kültéri burkolatunk, annak javítása nem igényel különösebb erőfeszítést. Nem kell attól tartani, hogy a teljes területet ki kell cserélni, miután egy darab burkolat megrongálódott – csupán elég kicserélni a szóban forgó kőlapot! A telepítés rendkívül egyszerűen kivitelezhető mindenféle előképzettség vagy szaktudás nélkül.

Alacsony karbantartási igény

A kültéri burkolatokat további előnye, hogy gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényel. A jó minőségű termékeket direkt úgy tervezték, hogy ne szívják fel a szennyeződéseket, és megtartsák eredeti árnyalatukat. Csupán egy tömlőre van szükségünk, és perceken belül le is tudhatjuk a kültéri burkolatok karbantartását.

Végtelen számú lehetőség közül választhatunk

A dizájn tekintetében hatalmas választási szabadságunk van, legyen szó a kültéri burkolat színéről, anyagáról, formájáról vagy típusáról. Így ebben az esetben nyugodtan támaszkodhatunk az egyéni preferenciákra – egy kis kreativitással ráadásul akár önálló konstrukciókat is kialakíthatunk! Végül is ki mondta, hogy kötelező ugyanolyan színű burkolólapokat használni, vagy nem helyezhetjük le az elemeket saját ízlésünk szerint? Azonban sose feledjük még a leggyönyörűbb burkolatok esetében sem, hogy otthonunk korszerűsítése nagy anyagi beruházás - ezért igyekezzünk mindenekelőtt tartós termékeket beszerezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből