Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2017. Július 29. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Minden előzmény nélkül nyakon szúrta ismerősét

Minden előzmény nélkül nyakon szúrta ismerősét

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly februárban minden előzmény nélkül nyakon szúrta alkalmi ismerősét, aki percek alatt elvérzett

- tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t. Serfőző Katalin közölte, a férfit emberölés bűntettével vádolják. Az ügyészség a szakértői vélemény szerint kóros elmeállapotú férfi felmentésére és kényszergyógykezelésének elrendelésére tett indítványt, mivel az elkövetéskor képtelen volt cselekménye következményeinek felismerésére.

A vádirat szerint a férfi tavaly február 1-jén ismerőseivel italozott, majd éjfél körül egy másik szegedi vendéglátóegységbe mentek át. Ott találkozott éjféltájban a későbbi sértettel, akivel végül kettesben maradtak és folytatták az italozást, beszélgetést, köztük vita, szóváltás nem volt. A vádlott hajnali három óra körül elővette nadrágja zsebéből a mindig magánál tartott bicskáját, és a hétcentis pengével előzmény és ok nélkül, a sértett nyakába szúrt. A vádlott átvágta a sértett bal nyaki verő- és visszerét. A férfi - a jelen lévő vendégek segítségnyújtása ellenére - perceken belül elvérzett. A vádlott elhagyta a helyszínt, a rendőrök hajnali öt körül fogták el - tudatta az ügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 08:44, péntek | Belföld

Csökkent a benzin ára

Eltérőn változott pénteken a benzin és a gázolaj ára, a Mol Nyrt. a 95-ös üzemanyag literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette, míg a gázolajét 3 forinttal emelte.

2019. Augusztus 22. 20:53, csütörtök | Belföld

Már péntektől kézhez kaphatjuk a szeptemberi családtámogatásokat

Az iskolakezdés segítésére már péntektől érkeznek a szeptemberi családtámogatások; az intézkedés 1,2 millió gyermekes családot érint - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma csütörtökön az MTI-vel.

2019. Augusztus 22. 19:19, csütörtök | Belföld

Gyilkosság a Balatonnál

A rendőrök egy 48 éves férfit, a feltételezett gyilkost fogták el Balatonfűzfőn.

2019. Augusztus 22. 14:52, csütörtök | Belföld

Rejtélyes haláleset a Balatonnál: "mozgásban maradt" az elgázolt férfi mobilja

Augusztus 17-én halálra gázolt a vonat egy férfit Balatonbogláron. Telefonjának adatai alapján végigkövethető az esti útja, de van egy részlet, amelyet homály fed.