Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Február 08. 15:30, szerda | PR
Forrás: InfoGyőr

Mindenki szereti, ha megéri...

Mindenki szereti, ha megéri...

Mindenki szeret márkás, minőségi termékeket olcsón vásárolni.

Az utóbbi évek változásainak hatására a győri vásárlók is tudatosabban indulnak el vásárolni. Igyekszünk a lehető legolcsóbban a legjobb minőséget megtalálni.

A nemrégiben nyílt "Megéri" üzlet csomagolássérült, kis szépséghibás vagy polcról visszavett bemutató termékeket valamint újraértékesített 14 napon belül vásárlói visszárut forgalmaz, jelentős árelőnnyel.

A polcokon rendkívül széles kínálatot találhatunk: márkás háztartási és szórakoztató elektronika, barkácsáruk, babakocsik, ruházat, kozmetikai kisgépek, játékok, lámpák és még sok más termék. Számos hazánkban is ismert márkával találkozhatnak a vevők, de gyakoriak a nyugaton elismert, magas minőségű márkák is.

A termékek jelentős része Angliából érkezik, melyek minőség-ellenőrzés után kerülnek értékesítésre. A műszaki cikkekre jótállást vállal a forgalmazó.

A februári promóció keretében kozmetikai kisgépek (Remington, Babyliss, Scholl, Andrew Barton, Visiq hajszárítók, hajformázók, hajnyírógépek, villanyborotvák és Homedics masszírozók) kaphatók akciós áron.

Az üzlet Szabadhegyen, a Jereváni út 42. szám alatt, a Lidl lehajtónál található, hétköznap 18 óráig, szombaton 13 óráig tart nyitva.

Érdemes gyakran benézni, ugyanis a termékkínálat összetétele változó, folyamatosan bővülő választék és állandó akciók várják a vásárlókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.