Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 26. 12:15, kedd | PR
Forrás: infoGyőr/GÁ

Mire figyeljünk tavasszal?

Mire figyeljünk tavasszal?

Mellkasi fájdalom, légszomj, szabálytalan szívverés, lábdagadás, szédülés, fáradékonyság. Tünetek melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni!

Hajlamosak vagyunk ezeket a tüneteket a stresszes életmódnak betudni, holott állhat mögötte komoly szívbetegség vagy szívelégtelenség is.

Az idejében elvégzett, fájdalommentes kivizsgálással komoly bajok is megelőzhetőek, illetve idejében kezelhetőek.

Az Arrabona-Med Kft. rendelő intézetében (9027 Győr, Martin u. 1.) Dr. Czuczor Szabolcs adjunktus magánrendelésén Önnek lehetősége nyílik a komplex kardiológiai kivizsgálásra.

A kardiológiai kivizsgálás szakorvosi vizsgálatból, nyugalmi EKG-ból, és külön igény szerint szív ultrahang vizsgálatából áll.

A nyugalmi EKG a szív elektromos tevékenységéről, ingerképzésről, szívüregek közötti ingervezetésről, valamint a szívizom relaxációjáról ad képet. Kizárja vagy alátámasztja a rettegett szívizom infarktushoz vezető koszorúér betegséget, valamint a folyamatosan fennálló ritmuszavarokat. Életmentő lehet a korai diagnózis, és az időben elkezdett szakszerű kezelés!

A szív ultrahang pontos képet ad a szív organikus, strukturális állapotáról. Meghatározza a pumpa funkciót, a billentyűk állapotát, az esetleges meszesedés mértékét, a billentyűk kóros mozgását, záródási elégtelenségét, az üregekben mérhető áramlási viszonyokat. Az ultrahang az EKG-nál előbb jelzi a szív különböző területeinek oxigén hiányos állapotát. Képet ad a szív volumen és a keringés nyomás változásai által okozott elváltozásokról, és azok mértékéről.

A mai modern pacemakerek az erre specializálódott számítógép által vezérelt készülékek segítségével 2 irányú kommunikációt biztosítanak.

1.) A pacemaker a páciens szívműködéséről tárolt adatok, valamint a pacemaker korábbi működéséről szolgáltat adatot.
2.) A programozó segítségével a készüléknek új feladatkörhöz működési beállítások adhatók. A vizsgálat segítségével nyomon követhető a pacemaker telepének állapota, feltárhatóak a rejtett ritmuszavarok.

A kivizsgálás díja magába foglalja a leletezés díját is. A leletet a vizsgálatot követően Ön azonnal megkapja. A lelet tartalmazza a szakorvosi, és a kezelésre vonatkozó javaslatot.

Bejelentkezés:

96/ 624 805
mobil: 06 30/ 2 905 405

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt