Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Augusztus 30. 07:00, csütörtök | PR
Forrás: PR - PlixApp

Mobil alkalmazás a vállalkozásban

Mobil alkalmazás a vállalkozásban

A mobil eszközök, okostelefonok és tabletek világát éljük, ahol a mobil internet előfizetők száma lassan eléri a

Mobil alkalmazás a vállalkozásban

A mobil eszközök, okostelefonok és tabletek világát éljük, ahol a mobil internet előfizetők száma lassan eléri a 3 milliós létszámot. Okostelefonok és az internet segítségével, bárhonnan megnézhetjük a leveleinket, foglalhatunk asztalt étterembe, de akár még útvonalat is tervezhetünk mindamellett, hogy a kedvenc videónkat az okostelefonunkról le tudjuk játszani az újonnan vásárolt lapos tv-re.

Az okostelefonok az ingyenes telefonbeszélgetések mellett, számos előnyt kínálnak, bár inkább beszélhetünk mini számítógépekről, melyeken lehet telefonálni.
Egy okostelefonra vagy tabletre számos mobil alkalmazást lehet letölteni a szoftver áruházak (App Store, Google Play) bőséges kínálatából. (Viber, Skype,..stb.)

Mára egyre több fejlődő vállalat jelen van a szoftveráruhzakban, a saját cégük szolgáltatásait kiegészítő egyedileg fejlesztett mobil alkalmazással. Több vállalat felfedezte a mobil alkalmazásokban rejlő marketing erőt, hiszen egy mobil szoftver fejlesztése remek lehetőség új ügyfelek bizalmának elnyerésében, de a meglévő ügyfelek megtartásában is kellően hangsúlyos.


Mobil alkalmazásfejlesztés

Egy poénos, sokszor értelmetlen mobil alkalmazás akár egy hét alatt képes eljutni felhasználók millióihoz! De akár egy a felhasználók számára valóban hasznos, mobil alkalmazás is képes hasonló sikereket elérni.

„Szeretné, ha az Ön vállalkozásának mobil alkalmazása több mint két millió hazai mobil eszközön fent lenne?”
Esetleg van már valami konkrét ötlete, csak nem tudja miként kezdjen hozzá?

A mobil alkalmazás fejlesztés új területe az informatikának, ami ugyan korábban is létezett, de mára vált oly mértékben hangsúlyossá, hogy érdemes vele minden fejlődő vállalatnak foglalkoznia. Természetesen egy mobil szoftver fejlesztése nem épp triviális feladat, hiszen az apró kijelző korlátozza a megjelenítést és adatbevitelt mindamellett, hogy az akkumulátor élettartama is további megszorításokra kötelezi a fejlesztőket, miközben a lényeg a felhasználói élmény.
Amennyiben mobil alkalmazással szeretné ügyfelei kényelmét segíteni, forduljon hozzánk bizalommal, mi megvalósítjuk amit megálmodott.


PlixApp Informatikai Kft.
www.plixapp.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.