Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2016. Augusztus 07. 06:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti

Mobilapp: olimpiára hangolva

Mobilapp: olimpiára hangolva

Az olimpia kezdetére ismét exkluzív digitális szolgáltatásokkal bővült az M4 Sport mobilapp, amit érdemes frissíteni, vagy ha még nincs ott a mobilkészülékén, akkor letölteni.

A fejlesztéssel párhuzamosan az M4 Sport televíziócsatorna portálja, az http://m4sport.hu is új tartalmakkal bővült.

Harmadik frissítését kapta meg az M4 Sport mobilalkalmazása pénteken, közvetlenül a riói olimpia nyitánya előtt. Az új szolgáltatások olyan exkluzív másodképernyős tartalmakat nyújtanak a felhasználóknak, mint amelyeket a kommentátorok is használnak az élő közvetítések során.

Ha el akar mélyedni az Olimpia legrészletesebb statisztikáiban, akkor az M4 Sport mobilapplikációja a legjobb választás: Magyarországon egyedülálló módon az applikáció megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat, így az alkalmazást böngészve mi is Knézy Jenőnek érezhetjük magunkat.

Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható "push" értesítéseket tartalmaz: csak ki kell választani a bennünket érdeklő versenyszámokat, és az applikáció figyelmeztet bennünket, hogy közeleg az esemény.

Az app ötödik nagy újítása, hogy a közmédia által fogadott 14 riói jelből 12 élőben követhető az M4 Sport mobilalkalmazásában.

Így ha valaki a vitorlázást vagy éppen a golfversenyeket követné élőben, akkor mindenképpen érdemes letöltenie az M4 Sport megújult mobilalkalmazását.

Az applikációfejlesztéssel párhuzamosan fölfrissült az http://m4sport.hu portál is: aki igazán naprakész szeretne lenni a riói történésekkel, annak a közmédia az M4 Sport hivatalos oldalát ajánlja, melyen külön aloldalt nyitottunk csak a riói eseményeknek, ahol a legteljesebb képet nyújtjuk látogatóink számára.

Ez az aloldal a http://m4sport.hu/rio2016 aloldalon érhető el.

Címkék: mobilapp, olimpia, rio, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 23. 08:55, hétfő | Sport

Hertlik Donoven: a fájdalmak ellenére meglett a negyedik hely!

Kőkemény felkészülést követően nagyon várta a Kaposváron rendezett enduro magyar bajnoki viadalát Hertlik Donoven.

2022. Május 12. 09:43, csütörtök | Sport

Elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt - nyilatkozta a verseny után a pilóta.

2022. Május 10. 17:56, kedd | Sport

Kategóriagyőzelmet, dobogós helyeket hozott az új pálya a Korda Racingnek

A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.

2022. Május 07. 10:23, szombat | Sport

M-Ring: új pálya, új remények a Korda Racing számára

A hétvégén folytatódik a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság.